Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A-Thomas kérdése:
Csajok! Bejön egy ilyen test?
2012. jan. 13. 19:16
11/26 A kérdező kommentje:
:)
Nyugodtan.
Bejönnek a szőkék. :)
Hol laksz? Privi?
2012. jan. 13. 19:39
12/26 szösszikehh válasza:
messze tőled.. és amúgy van barátom.:D csak meg mondtam a véleményem h bejön ha valakinek hasonló a testalkata.:)
14/26 anonim válasza:
Nem a tested lesz az első amit nézek, hanem a személyiség. De mivel ez már az 1002. ilyen kép fen a neten és azon belül is ezen az oldalon így jön a következtetés: neked olyan, hogy egyéniség... nincs.
Epic Fail!
16/26 anonim válasza:
Figyelj. A hozzászólásaid alapján, te egy hatalmas se-ggfej vagy! ÚGYHOGY KABD BE MAGADNAK!...
17/26 Normálisvagy? válasza:
Csak kicsit feszítettél be mi...., nah perszeee :D :D
Nekem konkrétan nem jössz be! Szeretem, ha egy pasi izmos, de valahogy a Te testalkatod nem jön be!
Amúgy nem rosszindulatból, de nem a "lúzerségedet" kompenzálod a kondival? :S
18/26 anonim válasza:
leszarom a tested. a fejed ronda:D
19/26 anonim válasza:
Nem a teste miatt randizok valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!