Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye milyen igaz?

2012. jan. 12. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez a videó csak azt mutatja, hogy van pár pénzmániás számító ri*banc akihez ha van elég pénzed egy nap után megdughatod. Mindenesetre ne ezzel népszerűsítsd a női nemet.
2012. jan. 12. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez csak szimplán a valóságot illusztrálja de azt nagyon jó,a mai kurv@aságot, minden nőnél számít a pénz.
2012. jan. 12. 23:18
 13/13 anonim válasza:

sajnos ez így van , de férfi létemre én sem tagadom le , hogy számít egy nőnek , hogy mi a munkája , esetleg milyen iskolába jár / járt , lehet , hogy most pár fiú azt mondja , hogy csak a pénz stb , de nem tudom , hogyha 1 utcaseprő lépne oda hozzátok , elfogadnátok a randit?

(Mivel én nem 17/f)

2012. jan. 13. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!