Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, hogy kéne megírnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy kéne megírnom neki, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, igazából nem nagyon ismerjük egymást, csak párszor beszéltünk, és olyan helyzetben vagyunk, hogy kissé kellemetlen lenne bármelyikőnk részéről is a kezdeményezés (mindegy, hogy miért). Viszont tudom, hogy tetszem neki, ez látszott rajta eléggé...úgyhogy úgy döntöttem megírom neki,hogy tetszik, végül is mit veszthetek. Meg egyébként is nem fogok vele csak úgy összefutni sehol, szóval ha nem érdeklem, akkor se lesz utána kellemetlen. Nem akarom, hogy mindkettőnk félénksége miatt szalasszuk el az esélyt arra, hogy egymásra találjunk (ő elég félénk srác)

Milyen stílusban kéne ilyet írni? Milyen levélnek örülnétek? Illetve arra is gondoljatok légyszi, hogyha esetleg tévedek és mégsem tetszem neki, ne legyen nagyon kínos :D

2012. jan. 11. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
írd, hogy helyes és kedves fiúnak tartod és szeretnéd jobban megismerni.
2012. jan. 11. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
"nagyon tetszel"
2012. jan. 11. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
esetleg kérj találkozót. és mondjuk nem is kell bevallanod, csak randizol, és kialakul. hm?
2012. jan. 11. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, ne a Facebook elõtt ismerkedj! Sokkal többre mész, ha inkább találkozol vele, és úgy. Nehezebb, de jobb. Valamint nagyobb esélyed van a bukásra, de siker esetén érettebnek tûnhetsz a szemében.

Ne azt mond, hogy tetszik, hanem egybõl randira híbd, ez megint csak azt mutatná, hogy nem egy vagy a többibõl, hanem te több/jobb vagy nálluk.

Sok sikert!

2012. jan. 11. 23:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez nem facebook, ő nincs is fent. E-mailben gondoltam, mert sajna csak ezt az elérhetőségét tudom.

Igen erre is gondoltam, hogy inkább azt kéne megkérdeznem, hogy van e kedve találkozni, végül is, úgyis érti ebből is, hogy mit szeretnék. És ehhez nem kell semmi körítés csak megkérdezzem és kész? :D

Tudom, ez az egész helyzet olyan bután hangzik, de sose szoktam így ismerkedni, viszont most csak ez a módja lehetséges...én se örülök neki, de ebből kell kihozni a legtöbbet :D

2012. jan. 11. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
i love you
2012. jan. 11. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:

"Van eladó tüzifa, két teher autónyi, de téged bírlak annyira, hogy 69%-os leárazással elviheted ha eljössz érte kocsival..."

Ha okos, akkor jó üzlet ember ha az akkor érdeklődik a tüzifáért ha nem akkor hagyd a bús francba mert sík hülye :)

Komolyabbra véve a hangot tényleg inkább élőben és mondj neki vmi olyat hogy:

"Van barátnőd?"

válasz: nem

"Na és nem akarsz egyet??mert lenne egy ötletem ;)"

ennél a résznél nézz rá minél jelentőség teljesebben és közeledj hozzá, hogy akkor is levágja hogy mit akarsz ha földnél is hülyébb :)

de ne érezze úgy hogy játszadozol vele ez fontos...

2012. jan. 12. 00:03
 8/9 anonim ***** válasza:

írd neki meg hogy: 128"gyök jele"e980

(ha letakarod kb a felénél a szöveget,akkor az jön ki, hogy: I ove you )

na ehhez mit szólsz?:D

2012. jan. 12. 10:38
 9/9 brigi15152 ***** válasza:

Írd ezt: tetszel nekem, találkozhatnánk?

Nem kell mindent annyira túlbonyolítani. Ez egyszerű, egyértelmű, céltudatos, őszinte és imponál neki. Az emberek szeretik az ilyen dolgokat. :) Te nem?

2012. jan. 12. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!