Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt pasim. Ciki?
Figyelt kérdés
19L vagyok. Ismerőseim körében azt mondják, hogy szép vagyok, csak visszahúzódó. Eddig két fiúnak jöttem be, de mindkettővel az volt a baj, hogy nagyon tapadtak. Állandóan smárolni akartak... Így csak 2-3 hetet voltam velük. A félreértések elkerülése végett, Nem egyszerre! Ez nekem kicsit sok volt. Így sose lesz aranyos,kedves,helyes pasim? 19L2012. jan. 11. 18:13
1/9 anonim válasza:
kérlek ugorj le egy hídról! Sokat segítenél vele, köszi!
2/9 anonim válasza:
de, lesz ne parázz :) majd jön valaki aki olyan lesz mint Te. maximum megkérheted majd, hogy lassan. :)
3/9 anonim válasza:
28 évesen találkoztam az első olyan lánnyal, aki miatt megtudtam, hogy létezik szerelem, és az nem csak egy üres frázis. Szóval nyugi! Nem kell elsietni semmit! :)
4/9 pqpqpq válasza:
a kedves ,aranyos,helyes pasik is szeretnek smarolni sott p.u.n.c.i.t nyalni is
5/9 A kérdező kommentje:
nem ott volt a gond, hogy smárolni akartak. Hanem ott, hogy szinte csak azt akartak. Semmi beszélgetés, közös program...:S
2012. jan. 11. 18:56
6/9 anonim válasza:
Légy egy picit bátrabb és ha smárolni akar veled a jelenlegi pasi hát ne tiltakozz ellene.
Élvezd már egy kicsit az életet kérlek.
Nagyon stresszes vagy, engedd el egy picit magad, fiatal vagy még élvezd az életet.
7/9 anonim válasza:
Ciki hogy ilyen vagy! Ezért nincs senkid.
8/9 pqpqpq válasza:
a smarolas elegge kozos program.... egyedul nem is lehet csinalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!