Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez ciki szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintetek égő az ha facebookon elmondom egy lánynak hogy tetszik.

Régóta tetszik facebookon mindig dumálunk de élőben még csak egyszer-kétszer akkor is csak köszöntünk. Egy suliba járunk, és valami azt súgja nekem én is tetszem neki. Pl.: amikor egyszer a suliban sétált a barátnőjével én megpróbáltam szemezni vele de ahogy kiszúrt elmosolyodott és elfordult.

szerintetek ciki?

2012. jan. 11. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
talán oda kéne menni hozzá...?
2012. jan. 11. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
menj labdázni.
2012. jan. 11. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:

IGEN AZ!!

Legyen pár élő beszélgetésed vele mielőtt járni akarsz vele könyörgöm!

Ha lett már volna normál beszélgetésed vele akkor is azt mondanám, hogy az, mert elegem van a sok szájber b**i gyáva kukactól akiknek ha tetszik valaki meg se meri neki mondani élőben vagy minimum úgy hogy a hangját hallja (telefon, skype)... ennél már csak az a rosszab ha sms-ben megírod neki -.-"

De a te dolgod hogy hol vallasz neki szerelmet.. :-/

2012. jan. 11. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
bocs, rosszabb az két b.. :)
2012. jan. 11. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!