Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Kíváncsi Lány! Az olasz pasik legtöbbjéről a következő dolgokat lehet biztonsággal állítani: rendelkeznek x és y kromoszómával, humanoid testfelépítésük van, bőrük az átlagnál barnább, a hajuk inkább sötét, szemük színe változatos, de a sötét a jellemző, általában az indoeurópai, még pontosabban az újlatin nyelvcsoportba tartozó olasz nyelvet beszélik, az emésztésük hasonló a többi homo sapiens sapienséhez, miképp a gondolkodásuk se tér el számottevően. Gyakran nevezik őket taljánoknak vagy digóknak, az infrastrukturális okok miatt sokan robogóznak városban és azon kívül.
Mire vagy még kíváncsi?
Népnevek még mindig kisbetű!
Koszosak, primitívek, agresszívek, igazi cigányok, csak egy fokkal különbek náluk.
A kamionosok szerint pedig rengeteg buzeráns él arrafelé, így nem mernek a kamionparkolóban aludni. Egyszer hallottam egy sztorit, hogy egy kamionos elaludt, befújtak valami kábítógázt a lehúzott ablakon, majd rendesen karóba húzták szerencsétlent. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de én nem kockáztatnék. Gondolom azt sem véletlenül mondják, hogy Rómától délre már Afrika van.
Gondolom lehetsz vagy 15, így hamarosan kinövöd ezt a hülye olasz mániát. Remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!