Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért vagytok ennyire válogatósok, hogy csak a szép lányokat akarjátok mind, csakis hozzájuk vagytok hajlandóak odamenni?
Én nem tartom magam szépségnek, van rajtam súlyfelesleg. Egy karaoke bulin megtetszett egy srác, de elkönyveltem, hogy én biztos nem tetszek neki. Kiderült, hogy a srác haverja ismeri barátnőmet, odaültünk hozzájuk. A srác megkeresett, randira hívott és együtt vagyunk.
A szépség egy relatív dolog. Mindenkinek más a szép. Van olyan ismerősöm, akinek a 60 kg-s nő telt, másik ismerősöm csak 100 kg feletti lányokkal áll szóba.
Ne általánosíts, és ne keseredj el.
Mindenki (akár fiú, akár lány) ahhoz megy oda ismerkedés céljából aki tetszik neki. Nem igaz?
Ha mondjuk te mész oda egy sráchoz akit nem ismersz, akkor azért mész oda mert helyesnek találod és szeretnéd megismerni. Nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez nem te vagy?
„Én adom a jeleket a nekem tetsző fiúknak, de nem jönnek oda hozzám. Csak a nyomik találnak meg, arról meg nem tehetek, hogy azok nem tetszenek neke. Gondolom ti sem jönnétek össze egy bányarém lánnyal?:)”
Megint a híres jelek. Meg is válaszoltad a kérdésedet: azért a nyomik menned oda, mert nekik nincs esélyük a normális csajoknál, így beérik veled, mert rusnya vagy. Ha pedig nem tetszik, akkor menj oda te és ne a hülye jeleidet küldözgesd.
Mindenkinek más a szép.
pl: Egyik csaj nagyon bejön a haveromnak de sztem nem is olyan jó nő. Akibe én teljesen bele vagyok zúgva azt sok fiú észre se veszi, haverom szerint csúnya.
Ennyit arról hogy ki a szép és ki nem...
14:00 ott a pont. Például van egy lány akinél szebbet még életemben nem láttam, egyik haverom szerint "nem rossz" a másik pedig azt mondta, hogy neki nem igazán jön be.
Kérdező te pedig változtass a hozzáállásodon, milyen alapon nevezed te a neked nem tetsző srácokat nyominak?
Nyomi az, aki mondja.
(Forrest Gump után szabadon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!