Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk ha együtt alszunk?
Nemsokára találkozok egy fiúval már vagy féléve ismerjük egymást igy msn-ről ilyesmi és most találkozunk.És együtt fogunk aludni. Első randin mit szabad ilyenkor. CSÓK vagy valami lehet?
19és 20évesek vagyunk
"de félek hogy azthinné hogy olyan könnyen odaadom magam..
de ha szerelmesek vagyunk akkor már lehet rögtön?:P"
Na jó, lehet, tényleg félreérthető voltam, bocsánat. Szóval nyilván nem arról szól a dolog, hogy rá kellene másznod, szó sincs róla. Csak azt akartam mondani, hogy ha _MINDKETTEN_ úgy érzitek, hogy VAN olyan szintű összhang köztetek, hogy ennek máris eljött az ideje, AKKOR - ÉS CSAKIS AKKOR - nincs is értelme pusztán szűzieskedésből halogatni, tehát EZ ESETBEN nyugodtan.
DE HA NEM ÍGY ÁLL A HELYZET, ha BÁRMELYIKŐTÖKBEN is van még akár egy aprócska kétely, bizonytalanság, vagy bármi egyéb aggály is, AKKOR NE.
De ha teljes a harmónia, AKKOR el lehet felejteni minden félelmet és gátlást, AKKOR csak ti számítotok.
Így már érthető voltam? :)
Velem esett meg. Átmentem egy sráchoz, ismerkedtünk, és nála aludtam, kezdésnek nem beszéltük meg, hogy na akkor csak alszunk, hogy jó kisfiú/kislány leszünk. Lefekvés ideje, ragadt le a szemünk, gyors átöltözés, lányos zavar mind a két részről, ágyba be. Kényelmes kiskifli-nagykifli póz, éljen alvás, és kimondatlanul így terveztük magunk, nem lesz semmi más, max egymás karjában szuszogva alszunk. Ő a karomat cirógatta, semmi több, én pedig az ő karját. 2pillanat alatt mind a ketten begerjedtünk, fél órával a lefekvés után egymásnak estünk.
Erről ne terveket szövögess, meg agyalj, amit a helyzet hoz, az lesz!
Szerintem ha nem jártok korai még az együttalvás is. Hová siettek?Ráérték még,nehogy kioltsátok a vágyat még mielőtt felébredne,mert az ilyen kapcsolatok szoktak hamar unalomba fulladni és nem kívánom már a másikat mert már mindenhogy próbáltok,nem lesz új a nap alatt!
Miért nem randizgattok előtte?Kézenfogva sétálás egy parkban,vacsora,romantikázás, aztán ottalvás csak úgym, egy-két alkalom után jöhet a petting majd a szex,ha már komolyan kíváénjátok egymást.De az első csók nem egyenlő az első szeretkezésel!!!Ne siesd el!
"Megunás" abból a szempontból hülyeség, hogy előbb-utóbb így is, úgy is be fog következni, ha olyanok, hogy rá tudnak unni egymásra, teljesen mindegy, meddig tologatják ki.
Ha viszont nem olyanok, akkor meg édesmindegy. Szerintem ez egyszerűen egy klasszikus, népszerű és elterjedt "érv", viszont teljes egészében tévhit. Tény ugyan, hogy ráunhatnak egymásra emberek, de az nem attól függ, hogy mennyi idő alatt mit és hogyan csinálnak, hanem attól, hogy ők maguk milyenek és hogy viszonyulnak egymáshoz.
erre nincs szabályzat, vagy használati útmutató, amit be kell tartani.
ez teljesen tőletek függ, hogy milyen személyiségű emberek vagytok.
csináljatok bármit, ami jól esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!