Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi (? )

Figyelt kérdés
Meghívtam egy lányt randira és igent mondott nagy örömmel. Hogyan csináljam hogy felejthetetlen legyen neki is nekem is?
2012. jan. 10. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bérelj limuzint, vidd el a Bécsi operába, -ha már mindenképp mozi- bérelj egy kva nagy vetítő vásznat, állíttasd fel az operába, menj el a csajért (EZ NAGYON FONTOS LÉPÉS!!!).

Amikor odaértetek kísérd be, utána üljetek le

....

Ami után Arnold Schwarzenegger ledarál 500 droidot, mondd azt a lánynak, hogy nagyon tetszik és adj neki egy taslit, hogy érezze a törődést.

....

Utána a végén szájra puszi.

Amúgy ne ezt csináld... :D

Legyél vele kedves és normális, és add magadat, ha valóban randizni hívtad ("eljössz velem randizni?") akkor úgyis rád lesz kíváncsi és nem arra, hogy mi mit mondunk/írunk

2012. jan. 11. 00:01
 12/16 anonim ***** válasza:

"Gondolom elmegyek érte a házukhoz, majd együtt legyalogolunk a moziig."

Jól gondolod. Pár szót lehet beszélgetni is vele, pl. arról, hogy mit néztek meg.

Még talán a kezét is megfoghatod, ha elég bátor vagy, és úgy érzed, hogy szeretné.

A moziban, ha már sötét van, akkor nyugodtan fogd meg a kezét.

A szünetben beszélgessetek a filmről, és ha szeretné, vegyél valamit.

Utána, mikor hazakíséred, már tuti kézenfogva fogtok menni... és a saját kapujukban, ha minden jól alakult, megpróbálhatsz egy (kettő, három) búcsúpuszit. A szájára még talán ne, nem kell lerohanni.

Ha nagyon tetszik neki, akkor egy ölelést is... de többet ne, az korai lenne.

Beszéld meg vele inkább, mikor találkoztok legközelebb.

2012. jan. 11. 00:53
 13/16 anonim ***** válasza:

ez jó.

bárcsak minden fiú ilyen lenne, mint ahogy te leírtad

2012. jan. 11. 15:23
 14/16 A kérdező kommentje:

0:01

már régebb óta ismerem már amikor

haza kísérgetem olykor olykor búcsúzáskor 3 puszit szoktunk adni egymás arcára. Tehàt remélem szájra is tudnék aznap. Meg néha màr elmentünk sétálni. Csak a szülei elég szigorúak nem nagyon akarják elengedni sötétben. Mozi meg 17.45 és 20.00tól van. Meg.van ez a kijárási tilalomas törvény v mi úgy tudom 14 alatt csak 20.00-ig 16 alatt 22.00ig lehet kint lenni? Ő 14, ha hosszabb a fil min 2 óra hgy.oldjam meg?

2012. jan. 11. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
''kísérelj meg egy szájrapuszit, majd még egyet, hátha folytatni akarja. [belejöttök, mint kis kutya az ugatásba.]''ez mekkoraa xDDDD,amúgy szval elmész a házhoz gó mozi?akkor a séta megvan mozi ellőtt,mozi,kávézó,vagy valamilyen hely ahol megint eltudtok beszélgetni,és meginni egy (forrócsokit,cola,tea,...)
2012. jan. 11. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
utsó sry nem olvastam amit irtál utólag :D,akk beülés törölve,szvall az az 1-2óra már nem olyan nagy cuc,és nemlehet úgyse semmi gond belőle...puszi/csók,az a helyzetől ,látni fogod,hogy ő hogyan érez...
2012. jan. 11. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!