Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hátrány ha a randin játszok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány ha a randin játszok a telefonon?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat játszok a telefonon, és ott hátrány lenne?
2012. jan. 10. 21:16
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy mennyibe kerül? Én totál leszarom milyen a telefonos ha azt nyomkodod ahelyett, hogy rám figyelnél...
2012. jan. 10. 22:01
 32/46 A kérdező kommentje:
Hát ahmikor én vettem akkor drágább volt az S2. De mégha drágább is az iPhone akkor is magyarázd már meg hogy mivel tud többet.
2012. jan. 10. 22:02
 33/46 anonim ***** válasza:

Nem érted, hogy senkit sem érdekel, hogy mivel tud többet? Az emberek ezt a telefont (Iphone) a gazdagsággal társítják, a tied meg simán egy tömegtelefon, amit a nagy többség nem tud megkülönböztetni egy 30 ezrestől.

Egyébként csak poénból írtam az első telefonos megjegyzést, de ne essen ám le! :D

2012. jan. 10. 22:05
 34/46 anonim ***** válasza:

Csapd ki az androidra amugy lofaxtér a telefonod:D

optimusblack odaveri:D

2012. jan. 10. 22:05
 35/46 anonim ***** válasza:
Az Iphone annyival mindenképp jobb, hogy van rajta egy alma! Nekünk Ipadunk van... Mindenre tudom használni, olyan mint egy minilaptop. Ezt használom suliban is jegyzetelésre. Iphone-ja meg tesómnak volt, de ellopták szerencsétlennek, így lett egy Ipadja neki is. A te telódról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem.
2012. jan. 10. 22:06
 36/46 A kérdező kommentje:
Hát kb annyival jobb hogy rajta van az alma. Az apple szar cuccokat csinál. Azt is utálom amikor valaki vagánykodik a MacBook-jával, csak az újgazdag kölykök használnak ilyet. Az igazi hardcore falhasználók Dell vagy Lenovo laptopot használnak ami drágább is az almánál.
2012. jan. 10. 22:14
 37/46 anonim ***** válasza:
Szerintem tudakolódj az elektronikai áruházakba a Dell laptop egy fos. :D NE hasonlítsd az Apple termékekhez xD Nekem is Dell-em van és egy év után az aksija egy fos. 40 percig bírja :D Az Apple-re meg hülyeség azt mondani, hogy szar termékeket csinál, mert te is tudod, hogy ez nem igaz. A sajátodat kell dicsérni nem a másikat szidni :)
2012. jan. 10. 22:16
 38/46 anonim ***** válasza:
akkor én az asus eee pc-vel elbújhatok? :D
2012. jan. 10. 22:17
 39/46 A kérdező kommentje:
Én mutatok neked olyan Dell laptopot ami több mint 1 millió forint.A MacBook-on nem is mennek a normális játékok. De kösz hogy legalább az IBM-re nem mondtad hogy szar
2012. jan. 10. 22:36
 40/46 anonim ***** válasza:
és milyen hülye csaj menne el veled randizni szerinted? dugd meg a telefonodat te idióta
2012. jan. 10. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!