Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ideális a találkozó? Hogyan? Hol? .
Hello!
Van egy férfi,akit neten keresztül ismertem meg,két héttel ezelőtt.
Mit javasoltok,mikor lenne ideális a találkozó vele?Hol?Ki válassza ki a helyet?Mibe menjek?
Köszi a tanácskozást.
Igen,hát értelmiségi ember,nem tudom,mit öltsek magamra,szoknya vagy ruha vagy nadrág....
köszi uccsó kommentelő!:)
Ne te kezdeményezd a találkozót.Az a férfi dolga.Ha nem kezdeményezi,akkor PP(ahogy Csernus mondaná).
Amúgy meg úgy menj,ahogy a mindennapokban kinézel.Semmi plusz cicoma,légy önmagad.Visszafogott elegancia,nőiesség,báj,ápoltság.
Ha velem leveleznél, akkor most lenne ideális, hiszen már te is ezzel foglalkozol. Volt olyan, hogy aznap találkoztam a lánnyal, de volt olyan is, hogy majd' 1 hónapig leveleztünk. Nincs szabály, a férfinak kell éreznie a kell pillanatot és akkor bedobni a témát.
Általában valahol a város közepén szoktam találkozni, mert nem tudhatom, hogy honnét jön a másik. Ha mégis tudom, akkor ezt figyelembe veszem.
Sokáig én választottam helyeket, de kezdtem unni, ezért néha felajánlottam, hogy a lány válasszon.
Ne öltözd túl magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!