Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy lánnyal és hetekig tök jól elchat-eltünk. Aztán megbeszéltünk egy találkát és én arra számítottam ,hogy ugyanolyan jófej lesz a valóságban is. Aztán kiderült, hogy tök tapintatlan... Én nem ezt a nőt szerettem meg :S

18/F

2012. jan. 9. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:

"Ami nekem nem tetszik: hogy randiztok a neten

utána meg nekem sírtok, hogy nem vágjátok mi az a szerelem..."

ezen gondolkozz el...

2012. jan. 9. 19:23
 2/6 Macs1209 ***** válasza:

A Hálózat csapdája.. Ez van. Fogadd el.. ha gondolod, adjatok időt egymásnak megismerni jobban. Ha nem, akkor

leves. Egyszerűsítsd le a dolgokat.

2012. jan. 9. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy izgult. belőlem legalábbis a stresszelés azt hozta ki, mikor valakivel először találkoztam élőben, hogy felvettem egy beszólogatós stílust, aztán a fejemet vertem a falba, mert egyáltalán nem ilyen vagyok. szerencsére megbeszéltünk egy másik találkozót, ahol már nyugodtabb voltam, és sikerült úgy viselkednem amilyen vagyok. szerintem megér még egy próbát egy újabb találka, ha előtte ennyire jóban voltatok.
2012. jan. 9. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
ja és 19/L
2012. jan. 9. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:

és még hány ilyen van....le kell pattintani azt kész...nekem is egy csomo ilyen volt de inkább az hogy mig cseten be nem állt a szánk talinál alig tudtunk beszélgetni.

nem ö lesz életed szerelme hidd el. és nemsokminden sikerül elsöre....föleg nem egy csetes tali...

2012. jan. 9. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
valahogy meg kell mondanod neki!!!! Nem élhetsz így végig
2012. jan. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!