Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác. Hogy érjem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác. Hogy érjem el hogy belémzúgjon? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik, de nem tudom hogy mit kellene tennem. Nem igazán beszélünk sem élőben sem facebookon. Csak nagyon néha. Szeretnék közelebb kerülni hozzá. Többet beszélgetni vele, mert tudom így nincs esélyem. Ötletek, hogy beszéljek vele? Egy suliba járunk, de nem velem buszozik menzán meg mindig a barátaival van...:/
2012. jan. 9. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:

élőban: mindig köszönj rá, egy idő után magától ő is rád köszön. mikor egyedül látod menj oda hozzá beszélgetni, sokat mosolyogj rá

neten: írj rá fészen vagy msn-en, vagy amid van és beszélgess vele. szépen a bizalmába fog fogadni és szeretni fog

2012. jan. 9. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:

ez okés is lenne. de a köszönésen túlvagyunk ő is köszön nekem én is neki. mindig.

de facebookon már többször is ráírtam fél órákat beszélgettünk, de nem folyamatosan. nemvolt igazán témánk.:/ ez pedig a másik problémám. ő sosem ír rám. ez azt jelenti, hogy nem szeret velem beszélgetni?:/ vagy egy kicsit sem tetszem neki?:((

2012. jan. 9. 15:38
 3/6 anonim válasza:
hány éves vagy??
2012. jan. 9. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ha már ennyiszer ráírtál, de ő még 1-szer sem, akkor most szerintem kicsit hagyjad, ne írj rá, hogy rád ír-e, suliban ugyanúgy köszönj neki, legyél felszabadult, vidám, mosolygós, ezt ő is lássa, aztán talán rádír :)
2012. jan. 9. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
írj rá megint. vicc nélkül mondom. velem is van egy ilyen csaj lehet hogy te vagy az akire gondolok. én is szeretlek csak írj rám megint.
2012. jan. 9. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:

15 vagyok. am.:)

köszi a válaszokat. de nem hiszem h tevagy.:// nem hiszem h szeretne.:(

2012. jan. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!