Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eléggé molett lánynak nincs esélye normális kapcsolatra?
Ne Johnny Deppnél próbálkoz...hanem ilyen fiuknál...akik hozzád illenek-.-'
de egy bunkó paraszt vagy!!! kíváncsi vagyok te hogy nézel ki te idióta!!! meg a párodra is....ha van egyáltalán XD
neked meg simán lehet párod kitartás! és drukkolok. attól h molett vagy attól még NŐ! ;)
Elözö:
Szerintem nem a csávó alkatán akadt ki a válaszoló, de a gyerek úgy néz ki, mint aki most szabadult...
Rajtam is van felesleg (165/64), de volt már sportos alkatú pasim is, viszont ha helyes arca van, és olyan kisugárzása, stílusa, tölem lehet 100 kg, nem izgat a súlya (jó, azért ne lógjon rá a hasa a pöc$ére xD)
"Egy csinos intelligens vékony csaj, nyugodtan akarhat magának csúcs pasit, aki meg nem ilyen annak marad a maradék"
ekkora egy bunkót!!!XD
neked akkor maradék csajod van mi?? XDXDXDXD
óó istenem hogy tudtál ennyi hülyeséget összeírni.
kövér a kövérrel, gebe a gebével, szőke a szőkével, ....:D:D:D:D:D
d(-.-)b
ja ezt bocsi lehagytam
"mivel mi férfiak tized annyira nem vagyunk felszínesek és kétszínüek, mint ti."
-----akkor miről beszélsz??? pont TE FÉRFI XD írod h csini a csinivel egy pár..
"Aki át fogja vágni a nőket az ki is plakátolja ezt, aki nem az pedig hírdeti, hogy ő normális, kár, hogy ezt kicsinyességetekben nagyívben lesz@rjátok. Hiúság asszony a neved!--- XD milyen duma ez??! XD
" Ez egy örökérvényű igazság. Attól az elenyésző számú hölgytől akire állításaim nem igazak elnézést kérek, és kérem őket, hogy próbáljanak némi emberséget nevelni a többi magát nőnek valló öntelt szerencsétlenségbe."
---látszik h nem vagy felszínes TE SZERENCSÉTLEN nem Férfi mert az NEM TE VAGY!az sértés a többi férfira nézve. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!