Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátnőm bátyába, és lehet esetleg ebből valami?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat msn-ezünk és találkozgatunk néha. Ő azt mondta, hogy "középmagas" szinten bejövök neki.2009. máj. 24. 01:28
1/6 anonim válasza:
persze h lehet, nem a rokonod, ha nincs senkije és tetszel neki valóban akkor miért is ne? :) hajrá :)
2/6 A kérdező kommentje:
Ezer köszi!!!!!!!!!
2009. máj. 24. 09:15
3/6 anonim válasza:
Énis így jártamű! Mármint én a báty vagyok:D és húgomnak bnője azt akrta, hogy járjunk. Húgom se kifogásolta a bnője se érzett semmi olyat hogy nem kéne. Ugyhogy hajrá:D (egyébként nem jártam vele:D 18 évesen nem akarok 13 lányt)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! De most már mind1 mert összejöttem vele!
2009. máj. 26. 16:39
5/6 anonim válasza:
GRATULÁLOK :) SOK SZERENCSÉT ILL BOLDOGSÁGOT
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jún. 3. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!