Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk azt veszitek észre, hogy elég magas a lányoknak (legtöbbnek) az elvárásai ti felétek?
Miben érzékelhető ez? Anyagiak, külsőségek, belső értékek? Vagy mind az egész együtt?
Minap olvastam itt egy kérdésnél, hogy sok lány azt írta ide, hogy koszos, csóringer szakmunkással nem hajlandó összejönni, mert kétkezi munkás éa aluliskolázott. Sok ilyen lány van tényleg aki ennyire fenn hordja az orrát? De mire fel? Otthon ezt sulykolják bele, hogy legyen ilyen kiállhatatlan kishercegnő?
Azok a hulye libák akik sokat hisznek magukról?? Miért mindenki azok alapjan ítéli meg a noket? Most én is kezdjek el minden pasit az izomagyú állatok alapján megítélni???
Mint mondtam a szépség nézopont kérdése. Mindenkinek más a szép. NEKEM ÍGY SZÉP A PASIM. de lehet h másnak meg ocsmány.
Miért nem fogjátok már fel h mindenkinek más a szép????
Tényleg ennyire buták vagytok
Én voltam csúnyácska pasival. Se gazdag nem volt se semmi extra csak jol elvoltunk
"Miért nem fogjátok már fel h mindenkinek más a szép????"
Azért, mert nyálas önámító női hülyeség. De tegyünk egy próbát! Srácok, ki az, aki kidobná Megan Foxot az ágyából? OK És akkor ki feküdne le egy 120 kilós csajjal ingyen? Szóval szerintem azért a példából kitűnik, hogy a szép nagyon is egy irányba tendál. Max apró különbségek vannak.
Atya úr isten mekkora szar hímsoviniszta szoveg. Inkább nem is írok tobbet. Éljetek a saját hulye kis téveszméitek kozott.
Sok sikert
Ez nem igaz, hogy mindenkinek más az ízlése, és mindenki mást ért szépség alatt. Ti lányok pl van 100 lány hát elgondolnám, hogy hány lány választaná Johnny Depp helyett Gyurcsány Ferencet. Kb 99-1 lenne az arány, az az 1 is Gyurcsány felesége lenne:)
Szóval ezt hagyjuk, hogy mindenki másnak szép. Nekünk is hasonlóak fiúknak az ízlésünk, mert száz fiúból 99 választaná Angelina Joliet, Kiszel Tünde helyett, mág akkor is ha mind a kettő átlag utcai lány lenne. Szval ez mese habbal, hogy mindnekinek más a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!