Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk azt veszitek észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk azt veszitek észre, hogy elég magas a lányoknak (legtöbbnek) az elvárásai ti felétek?

Figyelt kérdés

Miben érzékelhető ez? Anyagiak, külsőségek, belső értékek? Vagy mind az egész együtt?

Minap olvastam itt egy kérdésnél, hogy sok lány azt írta ide, hogy koszos, csóringer szakmunkással nem hajlandó összejönni, mert kétkezi munkás éa aluliskolázott. Sok ilyen lány van tényleg aki ennyire fenn hordja az orrát? De mire fel? Otthon ezt sulykolják bele, hogy legyen ilyen kiállhatatlan kishercegnő?

2012. jan. 7. 18:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
18:27-es. Persze, hogy együtt vagy vele, mert biztos piszkosul jóképű a pasid. De ha nem jóképű és még csak nem is gazdag, akkor gyakorlatilag lehúzhatja magát a klotyón. Mert hiába van tökéletes belsője, ez nem szépíti meg a külsőt. Ha viszont jó külsője van, akkor az a rothadó belsőt is valahogy elfogadhatóvá tudja tenni. Ez a nagy igazság, vagyis ezt látom, tapasztalom és érzem át, mikor elutasítanak a csajok, a haveromra, aki ritka nagy tahó de király arcú, arra meg mágnesként ragadnak. Ezért vagyok romokban.
2012. jan. 7. 18:35
 12/21 anonim ***** válasza:

Azok a hulye libák akik sokat hisznek magukról?? Miért mindenki azok alapjan ítéli meg a noket? Most én is kezdjek el minden pasit az izomagyú állatok alapján megítélni???

Mint mondtam a szépség nézopont kérdése. Mindenkinek más a szép. NEKEM ÍGY SZÉP A PASIM. de lehet h másnak meg ocsmány.

2012. jan. 7. 18:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Érdekes, itt mindenki látott már ronda pasit jó csajjal, csak én nem. Biztos direkt bujkálnak.
2012. jan. 7. 18:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Én is láttam már csúnya pasit lánnyal. De az piszokul gazdag volt. Ma a vonaton láttam egy Istenkirálylány szépségű lányt, mellette volt az átlagos külsejű pasija, aki visszahúzódónak tűnt. Csak az a baj, hogy ebben is volt egy plusz, mert mikor a pasi megszólalt, mintha az rtl klubos bemondót hallottam volna, olyan jó orgánuma volt. Szval ha csúny avagy, akkor csak a pénz miatt lehet esélyed egy lánynál, de ha átlagos vagy akkor is kell valami plusz, mint pl ennél a gyereknél a hangja volt az.
2012. jan. 7. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Miért nem fogjátok már fel h mindenkinek más a szép????

Tényleg ennyire buták vagytok

Én voltam csúnyácska pasival. Se gazdag nem volt se semmi extra csak jol elvoltunk

2012. jan. 7. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:

"Miért nem fogjátok már fel h mindenkinek más a szép????"

Azért, mert nyálas önámító női hülyeség. De tegyünk egy próbát! Srácok, ki az, aki kidobná Megan Foxot az ágyából? OK És akkor ki feküdne le egy 120 kilós csajjal ingyen? Szóval szerintem azért a példából kitűnik, hogy a szép nagyon is egy irányba tendál. Max apró különbségek vannak.

2012. jan. 7. 19:03
 17/21 anonim ***** válasza:

Atya úr isten mekkora szar hímsoviniszta szoveg. Inkább nem is írok tobbet. Éljetek a saját hulye kis téveszméitek kozott.

Sok sikert

2012. jan. 7. 19:05
 18/21 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz, hogy mindenkinek más az ízlése, és mindenki mást ért szépség alatt. Ti lányok pl van 100 lány hát elgondolnám, hogy hány lány választaná Johnny Depp helyett Gyurcsány Ferencet. Kb 99-1 lenne az arány, az az 1 is Gyurcsány felesége lenne:)

Szóval ezt hagyjuk, hogy mindenki másnak szép. Nekünk is hasonlóak fiúknak az ízlésünk, mert száz fiúból 99 választaná Angelina Joliet, Kiszel Tünde helyett, mág akkor is ha mind a kettő átlag utcai lány lenne. Szval ez mese habbal, hogy mindnekinek más a szép.

2012. jan. 7. 19:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Ja de azt hozzá tenném, hogy ha van pl 4 lány akik nem csúnyák, de abból 2 cicababa 2 meg átlag dekoratív lány, akkor a legtöbb fiú az átlag dekoratív lány választaná. Mert van eszünk és nem akarnánk pofára esni, mert tudjuk, hogy egy cicaba ha jön egy gazdag vagy jobb külsejű pasas, akkor tutira megcsal.
2012. jan. 7. 19:54
 20/21 A kérdező kommentje:
Ti viszont ha van 4 fiú, 2 átlag külsejű de szerethető külsejű és belsejű, és van 1 cicafiú és egy macsó aki bunkó, akkor tuti, hogy 100 lányból legalább vagy 70 ebből a két fiúból, vagy a cicafiút vagy a macsót fogja választani. Ez holt biztos, mert már tapasztaltam. Akkor ha ez nem így lenne, akkor a koliban a szembelakó jóképű pasas szobája ajtaja előtt nem lennének sosem csajok, nem nyávognának hogy kedves x(egy utolsó tuskó egyébként, legyél szíves és engem tegyél este magadévá. Ha ez nem így lenne, akkor az átlagos külsejű pasas szobája előtt vartyognátok, hogy legyetek a barátnője, vagyis az én szobám előtt. De mivel én ha kiteszem a lelkem, akkor sem csapkodja rám egy lány sem. Na jó van 1, de az meg nekem nem tetszik.
2012. jan. 7. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!