Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utasítsam el úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam el úgy, hogy ne fájjon annyira?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel csak msn-en beszélünk kb. 1 hónapja, és találkozni szeretne velem, és szerintem úgy veszi le, hogy nekem ő tetszik, pedig nem. Kedves srác, meg minden, de nem vagyok belé szerelemes. Hogyan utasítsam vissza úgy, hogy kevésbé fájjon neki?
2009. máj. 23. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Egyszerűen ne találkozz vele... vagy ha talizni azért akarsz vele, akkor talizz. Majd ott megtudja, hogy nem jön be neked. Nem kell neked ezzel foglalkoznod, nem kell közölnöd vele, majd rájön.:)
2009. máj. 23. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
néha azért utalgathatsz rá..
2009. máj. 23. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan megmondod neki, hogy nem az eseted. Ha találkozgatsz vele az csak bátorítja. Ha tényleg nem akarsz SEMMIT, akkor mond meg neki h sorry haverok lehetünk de most nem akarsz semmit. Ne szórakozz szerencsétlennel.
2009. máj. 23. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Remélem nem engem akarsz visszautasítani. De ha mégis igen akkor túlélem...vagy nem...(de az úgyse érdekel senkit)

30/f

2009. máj. 24. 00:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nos én csak magambol tudok kiindulni. Nekem nagyon fájna ha a randin érzékeltetné velem az illető hogy nem vagyok az esete. Mindenképp jobb lenne ha ez még randi előtt kiderülne. Épp ezért szerintem mond meg neki hogy nem az eseted és hogy nem akarsz vele randizni. Mindenképp fájni fog de sokkal jobban fel tudja dolgozni a fájdalmat ha nem árulsz zsákbamacskát.
2009. máj. 24. 06:33
 6/6 anonim ***** válasza:
szia lehet,hogy nem randizni akar csak barátkozni vagy havert . én találkoznék vele aztán kiderül ,hogy mi lesz haver vagy az se :D
2009. máj. 24. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!