Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha egy lány nagyon szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lány nagyon szép az már félsiker nálatok?

Figyelt kérdés
Ha tényleg különleges, vonzó, bomba alakú, de még nem ismeritek őt.
2012. jan. 6. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha szép a lány nem megyek oda, úgyis van pasija, vagy elutasít, szóval nálam nem félsiker.
2012. jan. 6. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, mondhatni fél siker, de csak fél! A jó külső megjelenés felkelti a férfiak figyelmét, viszont a belső tulajdonságok a döntő fontosságúak. Én úgy vagyok vele, hogy egy lány lehet akármilyen csinos, ha a személyisége elviselhetetlen, akkor az felejtős. Szintén, ha nagyon jófej a csaj, de nem üti meg az a minimális szintet szegény, akkor nem tudok mit csinálni, nem alakul ki vonzalom. Körül-belül nálunk is az a helyzet, ahogy a lányok a fiúkhoz állnak hozzá.

Én magamon azt tapasztaltam, hogy minél jobban tetszik egy lány, annál szívesebben vagyok vele. Még akkor is, ha csak haverok vagyunk, a szép lányok társaságát keresem.

Ha nagyon szép vagy, azt tanácsolom neked, hogy legyél kicsit szerényebb, ne legyél hivalkodó. Különben úgy fogsz járni, hogy a fiú nem mer kezdeményezni, mert vagy azt hiszi, hogy van pasid, vagy azt, hogy te is egy beképzelt r.banc vagy, mint a többi szép lány. Ha egy kicsikét visszafogottabb vagy, tudni fogják, hogy te nem csak egy k.rva vagy és többen mernek majd kezdeményezni.

2012. jan. 7. 00:34
 13/14 Solarian ***** válasza:
Rohadtul nem.
2012. jan. 7. 00:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Pontosan fél siker. Ugyanis bizonyos szintű szépség kell ahhoz, hogy egy férfi foglalkozzon egy nővel. De a döntés csak ezután születik, és nem a szépségtől függ.
2012. jan. 7. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!