Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány nagyon szép az már félsiker nálatok?
Igen, mondhatni fél siker, de csak fél! A jó külső megjelenés felkelti a férfiak figyelmét, viszont a belső tulajdonságok a döntő fontosságúak. Én úgy vagyok vele, hogy egy lány lehet akármilyen csinos, ha a személyisége elviselhetetlen, akkor az felejtős. Szintén, ha nagyon jófej a csaj, de nem üti meg az a minimális szintet szegény, akkor nem tudok mit csinálni, nem alakul ki vonzalom. Körül-belül nálunk is az a helyzet, ahogy a lányok a fiúkhoz állnak hozzá.
Én magamon azt tapasztaltam, hogy minél jobban tetszik egy lány, annál szívesebben vagyok vele. Még akkor is, ha csak haverok vagyunk, a szép lányok társaságát keresem.
Ha nagyon szép vagy, azt tanácsolom neked, hogy legyél kicsit szerényebb, ne legyél hivalkodó. Különben úgy fogsz járni, hogy a fiú nem mer kezdeményezni, mert vagy azt hiszi, hogy van pasid, vagy azt, hogy te is egy beképzelt r.banc vagy, mint a többi szép lány. Ha egy kicsikét visszafogottabb vagy, tudni fogják, hogy te nem csak egy k.rva vagy és többen mernek majd kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!