Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy sok nagyon szép lány nagyon csendes?
Tudom,hogy a szépség relatív,de azért nagyjából hasonló a vélemény arról,hogy tinilányok közül ki szép (nem kuv*s, hanem SZÉP) az osztályomban 3 ilyen lány is van, és mindhárman nagyon csendesek. Direkt figyeltem, nem csak velem nem beszélnek,hanem tényleg alig beszélnek. Meg osztályon kívül is ezt vettem észre.
F/16
Én is ilyen csendes lány vagyok, és nem tartom magam csúnyának.
Azokkal, akiket jobban ismerek és megbízok bennük (például a barátnőimmel) elég jól el tudok beszélgetni. Viszont nagyon nehezen nyílok meg az embereknek. Egy idegennel nem igazán tudok dumálni. Főleg a fiúkkal megy ilyen nehezen, azok közül is azokkal, akik egy kicsit is tetszenek. Ezért lehet, hogy ők unalmasnak tartanak. Pedig szerintem nem vagyok az. Ha a bizalmamba férkőznének, és megbíznék bennük, akkor velük is el tudnék beszélgetni.
én is csendes lány szeretnék lenni...
de sajnos csak egy nagyszájú vagyok :/
Kérdező, nem debreceniek ezek a lányok véletlenül?
Szívesen megismerkednék ilyen lányokkal, már mióta Őket keresem.
Szerintem meg annyira édesek az ilyen zárkózottabb, de mégis bájos, szép lányok és hidd el, ha megismernéd őket meglátnád, hogy egyáltalán nem unalmasak, de annál nagyobb szívük van.
:D
Az a baj, hogy akik ilyen lányok az ismerőseim közt, azok mind foglaltak már.
21/F
ma 20:21
Mintha én írtam volna, csak fiú vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!