Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy ilyen pasi odamenne hozzátok és esetleg nem volna pasitok akkor rögtön elzavarnátok, vagy adnátok neki egy esélyt?
Figyelt kérdés
Kérdem, mert nincs az a nagyon szabályos arca, meg kicsit homo beütése is van, de amúgy nem ronda és két lány barátnőmnek bejön.
2012. jan. 5. 09:10
11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy tuti olyan lány veri el rajta a ponyvát, aki lányból nem néz ki jobban mint ez pasiból. De most nem azt kell nézni, hogy mekkora ez meg az a távolság, mert akkor minden 2. pasi lófejű lenne ez által. egy pasinak igenis legyen hosszúkás, karakteres arca, legyen kisugárzása szerintem ez a lényeg. Amúgy nekem is ilyen hosszúkás az arcom és soha nem mondtak ilyet, hogy hosszú, szvasz ezt csak te találtad ki hogy lófej meg ilyenek. Akkor pl Ben Afflecknek is hosszú az arca, mégis ezer meg ezer csajnak bejön. Na mindegy, de én főleg arra voltam kíváncsi, mivel a szem a lényeg, hogy szem alapján bejön-e a csávó valakinek.
2012. jan. 5. 12:30
12/14 lizzi77 válasza:
Ne hallgassál rájuk, ennek a srácnak max. hosszúkás arca van.Szerintem szép a szeme, olyan nevetős, kicsit huncut. Látszik rajta, hogy jó humora van és okos fickó. Te egyébként, tényleg muszáj volt egy cambridge-i tanársegédet betenni?(Csak vicc volt-Ma morbid hangulatban vagyok, úgy látszik)
13/14 lizzi77 válasza:
Na , neki lóarca van...ettől függetlenül, azért nem volt rossz pasi ő sem, kb, 20 éve
14/14 A kérdező kommentje:
Egy kicsit neki is hosszúkás, de nagyon sármos pasinak néz ki. Nem hiszem, hogy az által kellene valakit megítélin, hogy milyen az arcszerkezete, hanem hogy milyen a mosolya és főleg milyenek a szemei. Ha igéző szemei vannak, akkor már nyert ügye lehet, főleg ha belül is rendben van. De itt egy-két kommentelő elverte a port a Cambridgei lektoron. Amúgy szerintem örülnének ha egy ilyen intelligens angol lektor rájuk nézne.
2012. jan. 5. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!