Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek milyen pasi jön be "szörzetügyileg"?
Ezekre lennék kíváncsi: mellszőrzet, hónalj, has, láb.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit borotváljak és mit ne. talán mindent le kéne, csak egy csomóan azt mondják, hogy az bu.is, de én úgy veszem észre, hogy a lányok nem nagyon szeretik a szörzeteket a férfin.. légyszíves válaszoljatok amennyien csak tudtok és kort is légyszíves.
mellszőrzet: enyhén, még szexi is
hónalj: háát.. talán attól függ mennyire szőrösödik egy ember.. talán ollóval, kisollóval igazgatni lehet rajta.. legvégső esetben borotva
has: egy lightos kis csík szexi lehet, de csak ha nem túl sűrű a szőrzet, ugyanis akkor eléggé khm..
láb: könyörgöm, ne borotváljátok :D
a hónalj és a mellszőrzetet hanyagold, a szemöldöködet szedd ki:D a lábad le ne borotváld akármennyire is szőrös. A hasról is mehetne, de pl az én barátomnak van és semmi pénzért nem szedné le. De én úgy imádom ahogy van.(:
16/L
NE borotváld sehol!
Könyörgöm, egy férfi legyen férfi! Attól még lehetsz ápolt.
21:50-es vagyok, választ a 22:09-esnek szánom:
NEM ÉRDEKEL MENNYIRE SZŐRÖS A LÁBA.. :D szerintem inkább, mint hogy csupasz legyen
Nekem pl még az ilyen bejön :D
Jó, ő már 40 körül van, más egy 40 éves férfi és egy 20 éves fiú teste. De alapjában véve nekem nem tetszik ha egy pasi csupasz. Láttam a nyáron egy srácot, kb 25 éves volt és le volt borotválva a lába. Hát kicsit megmosolyogtam...Röhejes volt na.
Szerintem max a hónaljat kell, de az is jobban tetszik úgy ha csak rövidre van vágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!