Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-25 évesen ismerkedni? ! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 évesen ismerkedni? ! De mégis hol?

Figyelt kérdés

Hol lehet ebben a korban ismerkedni? Azt hittem az egyetemi bulik jó helyszínek lesznek párkeresés szempontjából, de 1-2 év után csalódtam.

Vagy egyből szexet akarnak, vagy tök részegek (persze volt, hogy én is ittam, de nem annyit, hogy ne tudjak magamról), stb. Ja és lány vagyok, ha ez számít :)

2008. márc. 30. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleg nehez... es majd meg tapasztalni fogod kesobb meg nehezebb. Ismerem az ilyen koli bulikat... Lehet h majd elkerulsz dolgozni munkahelyen lesznek uj kollegak azoknak ismerosei bekerulsz egy uj korbe es ismerosok utjan nagyobb a valoszinusege mint ilyen bulikon. vagy lehet h eppen ott bukkan fel a nagy O amikor eppen nem szamitasz ra.. Sok sikert!!!
2008. márc. 31. 00:49
 2/8 A kérdező kommentje:
nem csak kli-buli.. gólyabél, felező-bál, szimpla szakos buli, mindegy, arra mennek :S
2008. márc. 31. 00:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Neten próbáltad már? Nem hülyeség!
2008. márc. 31. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

a bulik elött kell ismerkedni, akkor még kevéssé részegek a népek. :)

Egyébként meg körbe kell nézni, mert csoportos elfoglaltság nem csak bulik, meg órák formájában létezik, hanem pl. vannak (nálunk legalábbis voltak) túrakörök, vitacsoportok stb.

2008. márc. 31. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tömegközlekedés és jó erre.
2008. márc. 31. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtár! Oda rengeteg egyetemista jár, lehetetlen kikerülni, hogy a tanulmányaikhoz ne kelljen havonta könyveket kölcsönözni (legalábbis bölcsészkaron). Kultúrált hely, és bármilyen hülye indokkal le lehet szólítani bárkit (pl.: Merre van internetezési lehetőség?, Hol adják ki a helyben olvasható könyveket?,

Szerinted megéri dvd-t kölcsönözni 2 napra x összegért?, stb.,stb.). Bp.-n a Szabó Ervin nagyon jó, oda sztem jónéhányan nem is kölcsönözni mennek, sokkal inkább a hangulatért. Még régebben olvastam egy ismerősöm adatlapján iwiwen vmi olyasmi szöveget, hogy az csak látszat, hogy könyvekért jár a Szabóba...

Tehát, szerintem érdemes nyitott szemmel járkálni a könyvtárakban is ;)

2008. márc. 31. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is egyetemre járok, nekem van párom, aki egy barátomnak a barátja volt, mi így ismerkedtünk meg, de nagyonn sok tankörtársam van együtt. Mert ha szemináriumi dolgozatot kell írni vagy zhk lesznek, akkor segítenek egymásnak. Szerintem az egyetemen a legkönnyebb ismerkedni. De a könyvtár sem rossz, főleg ha olyan jellegű könyv van a kezében a srácnak ami téged is érdekel. De szerintem a tuti a barátok által összehozott "randi". Bennük még nem csalódtam. Sok sikert.
2008. ápr. 1. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meg fiú vagyok de nem megy.Először szimplán csak ismerkedni szeretnék,beszélgetni.

Az egyetemi bulikban nem lehet ismerkedni.És,ha csalódnak a hozzád hasonló normális lányok,akkor gondolom már nincs is kedvük többet menni.A bulikban meg a legtöbb csaj is tökrészeg,nem is emlékszik utána,kivel beszélt.

Van sok normális srác az egyetemeken-de úgy látszik nem találjuk meg a megfelelő lányokat.

Én se tudom,hogyan lehetne.:(

(21f)

2008. nov. 5. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!