Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 évesen ismerkedni? ! De mégis hol?
Hol lehet ebben a korban ismerkedni? Azt hittem az egyetemi bulik jó helyszínek lesznek párkeresés szempontjából, de 1-2 év után csalódtam.
Vagy egyből szexet akarnak, vagy tök részegek (persze volt, hogy én is ittam, de nem annyit, hogy ne tudjak magamról), stb. Ja és lány vagyok, ha ez számít :)
a bulik elött kell ismerkedni, akkor még kevéssé részegek a népek. :)
Egyébként meg körbe kell nézni, mert csoportos elfoglaltság nem csak bulik, meg órák formájában létezik, hanem pl. vannak (nálunk legalábbis voltak) túrakörök, vitacsoportok stb.
Könyvtár! Oda rengeteg egyetemista jár, lehetetlen kikerülni, hogy a tanulmányaikhoz ne kelljen havonta könyveket kölcsönözni (legalábbis bölcsészkaron). Kultúrált hely, és bármilyen hülye indokkal le lehet szólítani bárkit (pl.: Merre van internetezési lehetőség?, Hol adják ki a helyben olvasható könyveket?,
Szerinted megéri dvd-t kölcsönözni 2 napra x összegért?, stb.,stb.). Bp.-n a Szabó Ervin nagyon jó, oda sztem jónéhányan nem is kölcsönözni mennek, sokkal inkább a hangulatért. Még régebben olvastam egy ismerősöm adatlapján iwiwen vmi olyasmi szöveget, hogy az csak látszat, hogy könyvekért jár a Szabóba...
Tehát, szerintem érdemes nyitott szemmel járkálni a könyvtárakban is ;)
Én meg fiú vagyok de nem megy.Először szimplán csak ismerkedni szeretnék,beszélgetni.
Az egyetemi bulikban nem lehet ismerkedni.És,ha csalódnak a hozzád hasonló normális lányok,akkor gondolom már nincs is kedvük többet menni.A bulikban meg a legtöbb csaj is tökrészeg,nem is emlékszik utána,kivel beszélt.
Van sok normális srác az egyetemeken-de úgy látszik nem találjuk meg a megfelelő lányokat.
Én se tudom,hogyan lehetne.:(
(21f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!