Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt nyaralunk majd. Mit tegyek?
Ja, és azt nem írtam, hogy tavaly is együtt nyaraltunk, én úgy vettem észre,bejöttem neki...
17/L
A családomal megyek, vízparti helyre és jönnek velünk barátok/ismerősök is. :) Szóval nem csak mi leszünk ott. Tavaly nagyon jól kijöttünk, egész héten együtt dumáltunk,hülyültünk.A szülőknek is feltűnt. :D Minden este kint beszéltünk a stégen.Csak ennél semmi komolyabb nem volt, és ez furcsa nekem, mert többször szemeztünk is. Na de, most tiszta lappal akarok indítani. :)
Köszi a tippeket. :) Nemrosszak, csak az a baj, hogy kicsit félős vagyok... Valami viszafogottab tipp esetleg? :) Amúgy Aranyos vagy, hogy szurkolsz. :)
Hm...folytasd az eddigi taktikát:) Sz esti beszélgetések a stégen sztem elég jó alapot adnak a dolognak:D Esetleg ha este kimentek, vigyél egy üveg pezsgőt/bort/vmi nem túl tömény alkoholos italt és mondj vmi dolgot, h mit ünnepeljetek. (Persze lehet kamu is, ha nem tudja meg:D). Vagy csak simán iszogassatok. Pár pohárka után(ha nem száll a fejedbe) akkor tegyél úgy...kicsit segíts rá...állítólag egy lány aranyos ha icipicit spicces (nem a fetrengve hányós természetesen, azért írtam h ne tól tömény legyen az ital)...nevetgélj sokat és bújj hozzá:DD
Ha nagyon elutasító, utána bocsánatot kérhetsz, és mondhatod h abszolút baráti volt, csak kicsit megártott a pia:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!