Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritetek tetszem Neki?
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy tetszik egy fiú..sokat szemezünk a folyóson de mindig én kezdeményezem és így mélyen a szemembe is néz.Egyszer hallottam, hogy a folyósón az mondta az egyik fiú barátjának ,hogy szerinte én vagyok itt a legjobb csaj a suliban(ami még sokak szerint igaz)..De akkor miért nem lép? Szerintem már leesett neki,hogy tetszik mivel kb.mindig szemezek vele.Facebookon belájkolta két képemet amit egyszerre raktam fel,de előszőr csak az egyiket lájkolta be amikor nem voltam fent chaten...a másikat meg akkor amikor fent voltam chaten meg ő is...kb egy hét múlva...Szerintetek direkt csinálta?Azt szerette volna ha ráírok chaten?Egyszer kinyitotta az ajtót nekem:) meg is köszöntem,de nem mondott rá semmit :( Am.elég jó csaj vagyok..lehet ezért nem mer lépni?PEDIG Ő IS TÖK HELYES.. Hogyan adjam MÉG a tudtára hogy tetszik nekem és jólenne ha beszélgetnénk? jah meg egyszer egy egymás meletti teremben volt óránk és ilyenkor az egész osztály kint áll a folyósón..én elvegyültem az osztályomban...őis a saját osztályában a fiú haverjainál(a suli legmenőbb fiújai...mindig velük van )és úgy nézett ,hogy kb így kifordult a haverjaitól és próbált szemezni. Szerintetek bejövök neki?2012. jan. 3. 23:43
11/20 A kérdező kommentje:
Meg beis jelöltem facebookon...és belájkoltam az egyik képét..nemigaz,hogy nem esik le neki:) Vagy ennyire nyomik vagytok ti fiúk?:DD
2012. jan. 4. 00:15
12/20 anonim válasza:
Simán fél.Vagy rossz tapasztalatai vannak-már kiszúrtak vele,vagy egyáltalán nincs ötlete,hogyan kellene veled JÓL csinálni .Segíts neki,hadd jöjjön meg az önbizalma,aztán beindul ő is.
13/20 A kérdező kommentje:
De hogy segítsek neki? szerintem a szemezés már nem elég..
2012. jan. 4. 00:51
14/20 anonim válasza:
Beszélgess vele.Például egy mosoly tőled felé nagyon sokat jelent,lényeg tudja,tényleg neki szánod.Lássa,hogy tényleg Ő érdekel Téged.
15/20 A kérdező kommentje:
De ő tök menőő a suliban..bár mindenkit oltogat :)))) amúgy meg nem tudok annyira szépen mosolygni,mert fogszabis vagyok ..ughogy ezzel nem is próbálkozok:((( két hét és leveszik..talán majd akkor :)
2012. jan. 4. 01:02
16/20 anonim válasza:
Nem vigyorogni kell,mosolyogni.Persze ,menő,épp csak a párkapcsolatban béna.Hahh.
17/20 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD még szeptemberben kiírogatott facebookra oylanokat ,hogy "szerelem kell a fasz*omnak" meg ilyeneket...szerintem csúnyán dobták.............de ki nem akarna összejönni a suli legjobb csajával?:)
2012. jan. 4. 01:09
18/20 anonim válasza:
Hoppá,új infó! Facebookon tuskó? Akkor a való életben is.Húha.Így már kissé más a helyzet.
19/20 anonim válasza:
Hát ha nem nézem az ocsmány "beszédet",írhatta azért,mert már csalódott.....
20/20 A kérdező kommentje:
Hát ha téged dobnának nem lennél az...de azóta már eltelt fél év.. amúgy ilyen saját vicces gondolatait ossztja meg facen...pl.mindenki ossza meg 16 másodpercenként a képeit....(mert manpság mindenki ezt csinálja...könyörögnek a lájkokért...szánalom)
2012. jan. 4. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!