Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Most őszintén! Melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most őszintén! Melyiket választanátok? Lent.

Figyelt kérdés
Tegyük fel van két lány, mindkettő ugyanolyan kedves, aranyos, értelmes. Az egyiknek gyönyörű arca van, de kissé molett alkata, a másiknak pedig bomba teste, de csúnyácska arca.
2012. jan. 3. 18:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
52%

"Ha nem tudsz választani két ember között, kérdezd meg magadtól: Kinek mondanád azt,hogy „hiányozni fogsz” és kinek azt,hogy „könyörgöm ne menj el”

Most nézz hülyének,de én úgy gondolom ebben a 2 és fél sorban egy nagy igazság van,nagyon,de nagyon "hasznos" szerintem és így tudsz a legjobban dönteni ;)

2012. jan. 3. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Szép arc (bár mutatsz olyat akinek szép arca van és mellé kövér?) csak mert ilyet még nem láttam :$
2012. jan. 3. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:
egyiket sem! a molettség nekem nem tetszik, nem vonz. viszont ha az arca csúnyácska akkor lehet bomba teste, nem fog tetszeni.
2012. jan. 3. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:
De ha duci akkor még lefogyhat akár 1 hónap alatt is ha normális kajákat eszik, sportol vagy otthon edz :)
2012. jan. 3. 20:00
 15/17 anonim ***** válasza:

A szép testűt. Ha vékony, jó teste van, akkor tökéletes. Akkor az arca is megszépül.

A dagadtak rondák.

2012. jan. 4. 00:14
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
A fogyókúra könnyebb mint a fejcsere...-.-
2012. jan. 4. 07:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Valóban kérdés, hogy mit takar a kissé molett. A saját fogalmaimból kiindulva, a szép arcú kissé molett az dekoratívabb. Feleségem is pont ilyen :-)
2012. jan. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!