Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek vele ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek vele ilyen esetben?

Figyelt kérdés
a párom arra kért hogy menjünk el egyet névnapom alkalmából egy wellnessfürdőbe de nekem a fenekemen van narancsbőr és nagyon nem vagyok megelégedve a combjaimmal sem. nem tartom magam kövérnek (176cm-63kg) csak az a baj hogy comb-fenék térségben van lerakódva az a zsír ami van...szerintetek?
2012. jan. 3. 02:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha zavar tegyél ellene.

Másodszor, kit érdekel mit gondol más.

Harmadszor gondolj arra is hogy a párod azért hívott el mert örülne ha elmennél vele nyilván, ebben az esetben senki más véleménye nem számít úgy vélem.

2012. jan. 3. 02:28
 2/12 A kérdező kommentje:
teszek ellene, csak nemrég döntöttem el, és szilveszter előtt nem szerettem volna nekifogni bárminek is mert ilyenkor nagy evészet van, és az hülyeség lett volna. most himlős vagyok, de jövő héttől megyek edzőterembe, és leadok pár kilót.:D
2012. jan. 3. 02:30
 3/12 Maidx14 ***** válasza:
100%
A pasid azért van veled együtt és azért dug téged, mert te jössz be neki, nem? Akkor mit szégyelled a tested? Rosszabbul fog neki esni, ha nem mész el vele. Addig pedig edzél, figyelj oda, hogy mit eszel és kezdj valamit a narancsbőrrel.
2012. jan. 3. 02:37
 4/12 A kérdező kommentje:
még fiatal vagyok, nem élek nemi életet, és még szűz vagyok. csak 16 éves.
2012. jan. 3. 03:22
 5/12 anonim ***** válasza:
hát így már egyből más a leányzó fekvése...és nem a narancsbőr miatt, azt mi férfiak nem tudjuk felismerni
2012. jan. 3. 03:39
 6/12 anonim válasza:
Nyugodtan menny el vele a párod szeret téged és számára te vagy a legszebb lány hisz azért jár veled mert kiegészítitek egymást számára tökéletes vagy más véleménye meg ne igazán izgasson. A nők hajlamosak az önbizalom hiányra mindig találnak magukon valami kifogásolni valót pedig valójában az esetek 70-75%-ában nincs is semmi gond a testi adotságaikkal.
2012. jan. 3. 03:50
 7/12 anonim ***** válasza:
A fiúk leszarják a narancsbőrt. S dicséretes, hogy nem szexelsz még, de készülj arra, hogy a barátod szeretne ezen változtatni. Gondolom azért szeretne elvinni valahová. A srác hány éves?
2012. jan. 3. 06:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem akkor érdekel a csaj narancsbőre, ha van időm azzal foglalkozni. Amúgy lesza... Tegyél ellene, mert úgy biztos szebb leszel, de nehogy ne menj emiatt el a barátoddal.
2012. jan. 3. 07:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés: ha az ünnepek alatt az embereknek szokása többet enni, de tudod magadról, hogy nem kéne többet felszedni, akkor miért zabálsz?
2012. jan. 3. 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Hidd el, eddig is felmérte ruhán keresztül, hogy nagyjából mekkora vagy, nem fogja meglepetés érni. A narancsbőr inkább a lányokat zavarja, ráadásul ajándékba adná...
2012. jan. 3. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!