Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első évforduló, tipp? 16/L
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 23:08
1/10 anonim válasza:
részvétem... kid halt meg tavaly?
2/10 anonim válasza:
teaház, vacsora, biliárd, mi anno ezeket csináltuk 20
3/10 anonim válasza:
egy jo tippet adhatok ha ajandekrol van szo es gondolom vannak fenyepeitek es mivel januar van csinalj egy sajatkeszitesu naptarat es minden honap egy mas kepet mutasson rolatok es utanna felis idezhetitek mikor mi tortent :) a siker garantalt
4/10 anonim válasza:
dvd képekkel és egy-két mondattal hozzá.:) Vagy süss neki szív alakú sütit,és csak az egyikbe a nevét írd.:D
Esetleg valami közös program,mondjuk korcsolyázás és utána beültök valahova.:)
5/10 anonim válasza:
ha már nekünk kell nektek programotszerveznünk,na ottmár van probléma
7/10 A kérdező kommentje:
köszi azoknak akik jókat irtak :)
a többi meg egy segg fej állat, nem igaz h nem lehet ezen az oldalon megkérdezni úgy valamit h ne kapjon az ember bunkó válaszokat.
egyébként meg unatkozom ezért írtam ki
2012. jan. 2. 23:32
8/10 anonim válasza:
Ha igazán örömet akarsz neki szerezni akkor magadat!!!
(Remélem levágtad hogy mire értem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!