Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Mikor mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mikor mondjátok egy pasira, hogy okos?

Figyelt kérdés
Modnjuk randin beszélgetés közben, miről derül ki hogy okos a pasi?
2012. jan. 2. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon sok témában jártas, értelmes megnyilvánulásai vannak, ha valamihez hozzászól, az érdemi hozzászólás.

A műveltség más kérdés, de az is hatalmas előny, ha valaki olvasott, művelt, jártas a kultúrában :)

2012. jan. 2. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
ha nem hülye
2012. jan. 2. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha kérdez ilyeneket például...
2012. jan. 2. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Ha jól néz ki.
2012. jan. 2. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
A kinézetnek semmi köze az IQ-hoz. Maximum annyiban, hogy nem öltözik nevetséges ruhákba, meg nem fest magának bohócarcot és megy vele utcára.
2012. jan. 2. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Valóban, de a nők gyakran a belső tulajdonságokat is a külső alapján ítélik meg.
2012. jan. 2. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Épp most írtuk le mi alapján tudjuk, hogy valaki értelmes.

Annyiban van csak igazad, hogy ha valaki indiánjelmezben rohangál az utcán, azt nem fogom atomfizikusnak gondolni, de semmi más köze nincs a dolgoknak a külső megjelenéshez.

2012. jan. 2. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam mondani, maximum gondolni.

Pl akkor ha sok olyat tud, amit én nem. De szerintem ez jó dolog. Mármint megosztja veled már te is tudod.

2012. jan. 2. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt látod rajta. Még az öltözködésre is hatással van valakinek az intelligenciája.

Több témában jártas és nem polihisztor, nem kontár.

Képben van nemcsak a hobbijával kapcsolatban, hanem a korunk politikájában, gazdaságában, kultúrájában.

Ha a férfi (de akár a nő is) olvasott ember, akkor is tudod, hogy a valóságshowról nem tudsz beszélni vele.

2012. jan. 3. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!