Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Errol mit gondoltok, mi lesz belole?
Van egy fiu, akit sulibol ismerek. Egy evvel idosebb nalam (o 16, en 15). A suliev eleje ota ismerem, de elvileg csak baratok vagyunk, de volt mar akkor is olyan beszelgetesunk, ahol mondta hogy milyen "jo csaj" vagyok.. O is nagyon bejon nekem..
Na szoval, azota is ugyanez ment, de nem volt belole semmi komoly. Egy csomo lecket 2-fele bontottunk, es elosztottuk a munkat.
Egy nappal Szilveszter elott este elkezdtunk smsezni. Egy ido utan szoba jott a szex dolog, es aztan arrol beszeltunk. Mondta, hogy szoljak barmikor amikor nekem jo es o is osszehozza. Amikor megtudta hogy szuz vagyok, teljesen kiakadt es mondta hogy ezt meg kell valtoztatni :D
Kitalaltuk hogy akkor a kovetkezo nap talalkozzunk es akkor...
De amikor ertem kellett volna jonnie, nem jott, mert valami volt a kocsijaval.. Lenyeg hogy nemvolt semmi.
Most is volt feladva hazi feladat a szunetre, es azt is elosztottuk meg korabban. Utolso napra hagytuk persze hogy megirjuk a lecket :D
O irt eloszor, hogy hol tartok. Aztan visszairtam, es kerdeztem valamit; arra nem irt vissza.
Aztan probaltam egy olyan beszelgetest kezdemenyezni, mint ami volt Szilveszter elott, de nem irt vissza.
Tudom hogy nincs ekezetem, de nem tehetek rola.. Mi a velemenyetek? Ebbol lesz valami, vagy nem? Miert nem irt vissza? Mi lehet ebbol majd?
Remelem paran tudtok segiteni, jol jonne! Koszonom. 15/l
Ha futsz egy srác után, akkor 99%, hogy csak szex lesz.
35/F
Igen, lesz ebből valami, de maximum szex. A srác láthatóan nem akar tőled komolyabbat.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!