Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk fiatalbb korában jó csaj volt Sharon Stone?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nagyon intelligens volt, 150 környékén volt az intelligenciahányadosa. Akkor nem az a buta nő volt. Csak azért kérdem, mert most nézem az elemi ösztönt a tvben, és annó 1992 ben nagyon csinos volt, olyan tipikus városi szépség, aki a kisugárzásával hívja fel magára a figyelmet. Ilyen nőt szeretnék én is felnőtt koromra, de nem találok ilyet.
18 F.
2012. jan. 1. 23:34
11/14 anonim válasza:
Nem értem a kérdés feltevésnél azt a sok múltidőt. Miért változna az idő múlásával az IQ? Vagyis, miért csökkenne?
Amúgy igen, vonzó egyén, viszont én nem érzem titokzatosnak. Kicsit talán gátlásosnak, visszahúzódónak. Viszont azt lehet a filmjeiből fakadóan vonom le.
12/14 A kérdező kommentje:
Egy idő után csökken az iq, olyan 50 felett elkezd egy kicsit megkopni, de nem számottevően.
2012. jan. 2. 00:22
13/14 anonim válasza:
Igen!
Sharon Stone igazi szexbobmba.Olyan nő kéne nekem is!
14/14 anonim válasza:
Sharon Stone nem csak fiatal koraban volt jo no hanem most is az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!