Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mióta bűn az alkalmi szex?
KI MONDTA EZT NEKED? KIII
HOZD IDE ELÉÉÉM :D
jól van feltéve a kérdés!
Csak a célközönség nem érti, mivel a mi generációnk már nem abban a szellemben nevelkedett.
Régen igen is bűnnek számított egy faluban vagy kisvárosban ha valaki alkalmi szexhez folyamodott.
(nem állítom, hogy nem volt ilyen csak nem volt elfogadott)
Más volt akkoriban az eszme. (érdek házasságokból próbálták fenntartani az emberek a vagyonaikat)
Nagyobb hangsúlyt fektettek az önmegtartóztatásnak és a tekintélynek.
Talán apáink és anyáink már nem, de az ő szüleik biztosan éltek ilyen szellemiségben.
Az én dédnagyszüleim is így házasodtak! (akkoriban ez volt a norma)
Régen az főbenjáró bűn volt ha egy lány házasság előtt élt szexuális élezett.
(úgymond elvesztette a tisztaságát, ártatlanságát)
Ha ez kitudódott akkor a család automatikusan kitagadta a lányt de volt, hogy az egész falu kivetette magából azt aki ilyet tett.
És ahogy én tudom, egy faluban kevés dolog volt ami nem tudódott ki mivel akkoriban sokkal közvetlenebbek voltak az emberek egymáshoz.
Persze ezt a laza életvitelt ami most van, a hippi és egyéb korszakoknak köszönhetjük.
A szabadság-szerelem eszme, beépült a társadalmunkban.
Így már szinte hétköznapivá vált a szeretkezés, mint ahogy a szabad párválasztás is!
Nem bűn az alkalmi szex, de saját példámból kiindulva a lányok azért nem gyakran mennek bele, mert úgy érzik, csak kihasználnád őket..
A fiúknak szex kell a szerelemhez, a lányoknak szerelem a szexhez.
2002 április 3.-a òta.
Mért bün az? Ha nem vagy szent fazék akkor nem "bün".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!