Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem hivatalos randi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hivatalos randi egy klubban, ha még nem vagyok 18?

Figyelt kérdés

Egy fiú (aki nekem nagyon tetszik) elhívott egy hétvégi buliba (White Angel). Az az igazság, hogy én még sosem voltam ott, így nem tudom, hogy egy erős sminkkel, szépen felöltözve, igényesen bejuthatok e (azt hiszem 18asok ott a bulik). Egyébként 17 vagyok.

Szóval utasítsam el a talinkat, és higyje azt, hogy nem akarok tőle semmit VAGY menjek el, de lehet beégek, mert nem engednek be.

2012. jan. 1. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha máshova beszélnétek meg?!
2012. jan. 1. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
menj el, ha tényleg akar úgyis elvisz máshova HA nem engednek be.
2012. jan. 1. 22:50
 3/7 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy nem tudtam a 18as korhatárt eddig...így rábólintottam. És félek, ha lemondanám akkor "kicsinek" tartana...:/
2012. jan. 1. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha kicsinek tart,akkor egy p.cs. Nem tehetsz róla,hogy annyi vagy,amennyi.:D Meg szerintem,ha már elhívott,akkor csak érdekled..

De,amúgy randihelyszínnek biztos jó az? most nem azért ..

2012. jan. 1. 23:09
 5/7 Maidx14 ***** válasza:

Kérj kölcsön valakitől egy személyit és minden adatot pontosan tanulj meg róla és tudd az anyukája lánykori nevét.

Ha odaadod, de nagyon nem nézel ki 18-nak max belekérdeznek. Anyukája lánykori nevét meg trükkösen szokták kérdezni, mert az nincs rajta a személyin. Ilyenkor az is jó, ha rávágsz egy nevet.

2012. jan. 2. 00:13
 6/7 A kérdező kommentje:
:) ez jó 5let, de ha nem hasonlítok a személyin látható bnőmre?? :O
2012. jan. 2. 10:12
 7/7 Maidx14 ***** válasza:

A lényeg, hogy ne legyenek (nagyon) durva eltérések. Ha kicsit is hasonlítassz a képre, már jó. Öltözz ki és sminekld ki magad, attól idősebbnek fogsz tűnni, a Hajógyárin úgy is rendesen ki vannak csípve az emberek.

Egyébként voltál már ilyen szórakozóhelyen?

2012. jan. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!