Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hivatalos randi egy klubban, ha még nem vagyok 18?
Egy fiú (aki nekem nagyon tetszik) elhívott egy hétvégi buliba (White Angel). Az az igazság, hogy én még sosem voltam ott, így nem tudom, hogy egy erős sminkkel, szépen felöltözve, igényesen bejuthatok e (azt hiszem 18asok ott a bulik). Egyébként 17 vagyok.
Szóval utasítsam el a talinkat, és higyje azt, hogy nem akarok tőle semmit VAGY menjek el, de lehet beégek, mert nem engednek be.
Ha kicsinek tart,akkor egy p.cs. Nem tehetsz róla,hogy annyi vagy,amennyi.:D Meg szerintem,ha már elhívott,akkor csak érdekled..
De,amúgy randihelyszínnek biztos jó az? most nem azért ..
Kérj kölcsön valakitől egy személyit és minden adatot pontosan tanulj meg róla és tudd az anyukája lánykori nevét.
Ha odaadod, de nagyon nem nézel ki 18-nak max belekérdeznek. Anyukája lánykori nevét meg trükkösen szokták kérdezni, mert az nincs rajta a személyin. Ilyenkor az is jó, ha rávágsz egy nevet.
A lényeg, hogy ne legyenek (nagyon) durva eltérések. Ha kicsit is hasonlítassz a képre, már jó. Öltözz ki és sminekld ki magad, attól idősebbnek fogsz tűnni, a Hajógyárin úgy is rendesen ki vannak csípve az emberek.
Egyébként voltál már ilyen szórakozóhelyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!