Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok nagy része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagy része miért ilyen finnyás, hogy nem jönnek össze egy ázsiai (pl japán, kínai) vagy néger fiúval?

Figyelt kérdés
A lányok többsége ezekről hallani sem akar, max ha az a pasi nagyon jól néz ki vagy nagyon gazdag. Ellenben pl egy magyar férfi(vagyis nagy részük), egy átlagosan csinos latin, vagy félig afro, vagy ázsiai csajjal simán összejönne. Mi ez a fajta különbség?
2011. dec. 31. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ázsia pasik és mediterránok bejönnek :) Imádom a szép dús fekete hajat! (nem roma)

Nekik általában ilyen van_)

De a fekete pasiktól tartok.

2012. jan. 1. 19:15
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Számomra azért furcsa ez a kérdés, mert nekem konkrétan fekete a férjem, ezért szoktam olvasgatni a feketékről itt a kérdéseket. Aki pozitívan mert nyilatkozni a fekete pasikról, mindig megkapta a rasszista válaszokat, plusz panaszkodnak, hogy feketemániájuk van a csajoknak.
2012. jan. 1. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
én pl összejönnék és szeretni is tudnék néger, vagy ázsiai fiúkat. :)
2012. jan. 2. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok. Nekem nincs bajom vele kinek, ki tetszik. Személy szerint nekem nem jönnek be se az arabok, se, se feketék, se a törökök, még a latinok se.

Volt rossz tapasztalatom is, ezért vannak előítéleteim is, más részről a feketék többsége nagyon magas, én pedig alapból 157cm, nem tetszenek a magas férfiak. Harmadrészről pedig az emberek azt találják szimpatikusnak, az tetszik nekik, ami hasonló hozzájuk, vagy azt, amiben megvan az aranymetszés. :P

Egy némelyik magyar, simán elmehetne ázsiainak, vagy töröknek egyébként. Nekem is kissé mongoloid vonásaim vannak, leszámítva a barna hajam és zöld szemem, nekem tetszenek is az ázsiaiak és szívesen ismerkednék velük, ha olyan szakra járnék, ahol vannak is, vagy ha tudnám merre szoktak szórakozni >.<

2012. jan. 8. 21:43
 15/15 kovacs pistajózsi ***** válasza:

jaj de gyulolom az osszes rasszista barmot....

te meg nem tudom honnan szedted ezt mivel en nagyon szeretem az azsiai fiukat..leginkabb japanokat v esetleg koreaiakat..

es a neger pasikat is nagyon birom :D a neger rapperek-re csak egy szo van: SWAG ;)

2012. máj. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!