Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagy része miért ilyen finnyás, hogy nem jönnek össze egy ázsiai (pl japán, kínai) vagy néger fiúval?
Te meg ezt honnan vetted...
Kimegyek az utcára és a csajok kézenfogva járkálnak sárgákkal és feketékkel is.
Én sem értem ezt. bocsi az offért
Én egy olyan lány vagyok, akinek bejönnek a fekete pasik-odavagyok értük *.*, néhány kinai is bejön, szóval nem "itélem" el öket ^^
18/l
a) mert sok szarságot hallani feketékről és ázsiaiakról, ezért előítéletek vannak.
b) a kultúrák közti különbségekbe nem akarunk belefolyni. túl kényelmetlen lenne.
c) nem a zsánere az adott csajnak
d) a környékén egy külföldi sincs
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Volt már egy ilyen kérdés, volt 1-2 lány aki rasszistának vallotta magát, azért nem bukik az ázsiaiakra. Egy picit én is az vagyok, de nem a színes bőrű lányok felé, hanem a romák felé. Már ezek bocs. Romák között is vannak rendesek, de nagyító kell hozzá sokszor, hogy olyat találjunk. Bár vannak egyes roma falvak pl az ukrán határon, ahol a romák sosem lopnak magyartól meg ilyenek, hanem cigi áthozatalból élnek, ami szintén lopás féleség de mégsem olyan mintha átmenne Kati nénihez és megölné 30 ezer nyugdíjáért, ezért tartom különbözőnek őket. De a japán lányokat ha csinosak kifejezetten kedvelem őket.
ez hülyeség.
meg hogy mutogatsz képeket és azt mondod, NINCS pasi, akinek ne tetszene. baromság, mindenkinek más az ízlése.ű
nekem pl ő nagyon is bejön:
és őt ki utasítaná vissza?
Bruno Mars is vágott szemű, mégis bejön egy csomó csajnak. Keanu Reevesben is kínai-hawaii vér van, és még sorolhatnám... úgyhogy ne mondd, h a lányoknak nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!