Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg ezt a csajt? Lent bővebben.
Figyelt kérdés
Tavaj nyáron találkoztam vele Füzesgyarmaton(Békés megye) a fürdőben és nagyon megtetszet nekem, de sztem ez kölcsönös, szemeztünk, néztük egymást ki mit csinál ilyesmi. Úgy olyan 178 cm magas szőke hajú és nagyon hasonlít Fresh Andira. Segítsetek hogyan ismerkrdhtnék meg vele, nagyon szeretnék! :)2009. máj. 21. 17:13
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy füzesgyarmati, akkor pedig ha van hozzá türelmed iwiw, életkorát kb. meghatározod és lehet nézegetni a képeket, hátha épp megtalálod. Ha szerencséd van nem ad ki olyan sok lányt a találati lista, persze ez függ attól is mennyire tudod behatárolni az életkorát. Ez jutott csak eszembe.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez komoly már néztem az iwiwen de nem találtam.
2009. máj. 21. 17:38
6/7 anonim válasza:
Én gyarmati vagyok...gyarmaton nem sok magas szőke csaj van =/ :D
7/7 anonim válasza:
Török Ágnes, Szeghalom. ezt nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!