Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az amerikai nők miért mások mint a magyar nők?
Kerdezo:
eloszor is lanyokat nem verunk, mert amugy ha leoltod oket az sokkal hatasosabb
2: Amerika eleg nagy, szal sztem ne alltalanosits!!! biztos vanna ott is bunko k*urvak, gondolom a nagyvarosokban....
Úristen te milyen társadalmi rétegben élsz? Én semmilyen ribanclányt nem ismerek a környezetemből, mind tanult, intelligens, van párja, és nagy részük normál vagy vékony testalkatú.
Ellenben az USA nők nagydarabok: platinaszőkék, agyonszőrtelenítettek, agyonkozmetikázottak de dagadtak és magasak, olyanok mint az Ursula!
Mennyi dokumentumfilmet látok, ahol teljesen normális jóképű férfi, ronda dagadt nővel él! Az összes szinte ilyen, néhány kivétellel. És ez az átlagnő ott...nem Jessica Alba vagy Jennifer Morisson...
Az amerikai pasik már belenyugodtak, hogy minden amcsi nő ronda. Nem tudom hol látod azokat a jó nőket?
Amúgy Magyarország nőinek 99%-a nem VVanikó és kelemen anna társai p*csákból állnak...
De gondolom hozzád az ilyen bigék illenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!