Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az amerikai nők miért mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az amerikai nők miért mások mint a magyar nők?

Figyelt kérdés
Azt vallja a többség, hogy minden pasi megérdemel egy esélyt. Mert sosem tudni, hogy milyen belül. Ők addig nem döntenek, még meg nem ismerkedtek valakivel. Azzal is elmennek beszélni, aki nem kifejezetten az aki bejön nekik, de ha van a pasiban valami titokzatos, akkor már adnak esélyt. A többség nem hajlandó belemenni egy éjszakás dolgokba. Sajnos én más véleményen vagyok a magyar lányokat illetően, ők nem ilyen közvetlenek(többség), nagyon ridegek és elutasítóak. Miért ilyenek?
2011. dec. 30. 23:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%
Akkor rossz helyen keresed a lányokat/nőket !!!!!!
2011. dec. 30. 23:46
 22/28 A kérdező kommentje:
Buliban keresem a lányokat, mert máshol nincsenek. Kb minden 2. olyan undorító rinyagép mint a VV5 Kinga. Nem szoktam nézni, csak heti 1-2 szer, de azt látom, hogy a való életben is ilyen lányok vannak, hogy hiába udvarol nekik az ember(mint az az Attila gyerek), akkor sem kell neki csak az olyan bunkó tahó mint a Gerő vagy ki a fene az. De ez csak egy példa volt, a való életben is ezt látom, közeledik a fiú kiteszi szívét lelkét, mégis a bunkó gazdaggal megy el. az ilyen lányokat addig kellene verni még...
2011. dec. 30. 23:57
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo:

eloszor is lanyokat nem verunk, mert amugy ha leoltod oket az sokkal hatasosabb

2: Amerika eleg nagy, szal sztem ne alltalanosits!!! biztos vanna ott is bunko k*urvak, gondolom a nagyvarosokban....

2011. dec. 31. 00:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Legelőszőr azért küldenek el mert lepattintanak bitzonsági okok miatt, nyernek egy kis időt h megfigyeljenek, próbálkozz megint a normálisabbjánál, meg legyél határozott!
2011. dec. 31. 00:10
 25/28 anonim ***** válasza:
mert az amerikai pasik is másak -.-"
2011. dec. 31. 00:43
 26/28 anonim ***** válasza:
A magyar lányok a legszebbek, az amcsik pedig a legrondábbak. Ha látatlanban kéne választanom, mégis inkább egy amcsi kéne.
2011. dec. 31. 08:10
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Úristen te milyen társadalmi rétegben élsz? Én semmilyen ribanclányt nem ismerek a környezetemből, mind tanult, intelligens, van párja, és nagy részük normál vagy vékony testalkatú.

Ellenben az USA nők nagydarabok: platinaszőkék, agyonszőrtelenítettek, agyonkozmetikázottak de dagadtak és magasak, olyanok mint az Ursula!

Mennyi dokumentumfilmet látok, ahol teljesen normális jóképű férfi, ronda dagadt nővel él! Az összes szinte ilyen, néhány kivétellel. És ez az átlagnő ott...nem Jessica Alba vagy Jennifer Morisson...

Az amerikai pasik már belenyugodtak, hogy minden amcsi nő ronda. Nem tudom hol látod azokat a jó nőket?

Amúgy Magyarország nőinek 99%-a nem VVanikó és kelemen anna társai p*csákból állnak...

De gondolom hozzád az ilyen bigék illenek...

2012. jan. 1. 20:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon nehéz a magyar nőkkel...Ha nem sugárzol ki komyoly anyagi, pszichikai, vagy fizikai erőt szinte semmi a lehetőséged. Ráadásul a 13-23 éves korosztály lényegesen idősebbnek látszik a koránál amit a magatartásukkal tovább fokoznak...
2012. jan. 3. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!