Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az amerikai nők miért mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az amerikai nők miért mások mint a magyar nők?

Figyelt kérdés
Azt vallja a többség, hogy minden pasi megérdemel egy esélyt. Mert sosem tudni, hogy milyen belül. Ők addig nem döntenek, még meg nem ismerkedtek valakivel. Azzal is elmennek beszélni, aki nem kifejezetten az aki bejön nekik, de ha van a pasiban valami titokzatos, akkor már adnak esélyt. A többség nem hajlandó belemenni egy éjszakás dolgokba. Sajnos én más véleményen vagyok a magyar lányokat illetően, ők nem ilyen közvetlenek(többség), nagyon ridegek és elutasítóak. Miért ilyenek?
2011. dec. 30. 23:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
a kérdésben ott a válasz.mert magyarok azok magyarországon élnek, az amerikaiak pedíg amerikában.
2011. dec. 30. 23:40
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem a magyar lányok a legszebbek, hanem a csehek. ezt több kutatás is bizonyította. Azt viszont igaz, hogy azért szebbek az amicsi csajok, mert minden 2. plasztikázott. Ettől függetlenül nincsenek úgy elszállva maguktól, mint a magyarok.
2011. dec. 30. 23:40
 13/28 cynic ***** válasza:
93%
sehol máshol nincs annyi ribanc, mint amerikában, legalábbis azok alapján amiket hallottam/olvastam.
2011. dec. 30. 23:41
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
A magyarok nincsenek elszállva maguktól! Ez az amerikaiakra igaz!
2011. dec. 30. 23:42
 15/28 A kérdező kommentje:
Ott is van sok ribanc, de arányokat nézve, nálunk több van.
2011. dec. 30. 23:42
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
A tetovált piercinges magyar szukák fűzhetetlenek? xD némi lappangó gyűlöletet vélek felfedezni:D szerinted amerikában nincsenek befűzhetetlen, tetovált piercinges amerikai szukák? :D
2011. dec. 30. 23:43
 17/28 anonim ***** válasza:
94%

Ezt minek írod ki megint?

És ahol én voltam amerikában, ott kb mindenki kövér volt. Nem gyengén. Életemben nem éreztem magam még ilyen vékonynak.

Egyébként előző feltett kérdésednél is kiveséztük, hogy nem egy adott plázapics rétegről kéne véleményt formálni az összes magyar lányról.

2011. dec. 30. 23:44
 18/28 anonim ***** válasza:
37%

Relatív, hogy "mi" nevezhető ribancnak..

Egyet biztosan tudok mondani, itthon különös odafigyelésben részesedik a pénztárcád.:)

2011. dec. 30. 23:44
 19/28 A kérdező kommentje:
Nincsenek elszállva maguktól? Te normális vagy? Mindegyik hideg és elutasító. Ha nincs barátjuk, akkor is hazudnak hogy van. Minden 2. szavuk mocskoldó. Úgy küldenek el egy fiút, hogy az összeroskad a csúnya szavak hallatán. Rengeteg ilyennel találkoztam, még az amcsiknál sokkal ritkábban.
2011. dec. 30. 23:45
 20/28 anonim ***** válasza:
93%
Már hogy lenne több ribanc itt mint Amerikában!? Azért gondolj már bele mekkora Amerika Magyarországhoz képest!:D
2011. dec. 30. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!