Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Elijesztem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elijesztem a pasikat?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mindent elcseszek azzal hogy túl nagyszájú vagyok de nem tudok megváltozni, már próbáltam. Nekem eddig csak baráti társaságból voltak fiúim, akik jól ismertek, de az első benyomásom általában rossz...
2009. máj. 21. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szókimondó vagy pletykálós csaj vagy? :)
2009. máj. 21. 12:56
 2/6 A kérdező kommentje:
szókimondó, amit rám bíznak azt magamban tudom tartani
2009. máj. 21. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell félned, ha valkinek tetszel, akkor ezzel a tulajdonságoddal is szeretni fog. Egy csomó pasinak bejönnek a belevaló csajok!
2009. máj. 21. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gáz! Akinek nem tetszel így, arra kár is időt pocsékolni! Légy mindig önmagad és csak akkor találod meg a másik feled :) Sok sikert hozzá!
2009. máj. 21. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj, én is pont ilyen vagyok mint te :P és mégis 10 hónapig volt barátom :) szóval ezen nem múlik semmi, akinek tetszel annak igy is fogsz tetszeni, inkább mint hogy megjátszd magad...
2009. máj. 21. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Te csak maradj olyan, amilyen vagy :) Én is nagyon szókimondó vagyok (persze kulturáltan, megválogatott szavakkal fejezem ki a véleményem), mégis megtaláltam az ideális párt magamnak. Az első randin valamivel cukkoltam az én édes szívemet, mire ő f*szt mutatott nekem. Hát ezen akkorát nevettem...:D Azóta is jól megvagyunk, és ami a szívünkön, az a szánkon is...Szerintem ez sokkal jobb, mintha azon kellene állandóan morfondírozni, hogy vajon most megbántottam-e, stb. Szóval, amilyen te vagy, olyan lesz a párod is. Akinek így nem tetszel, az le a vasútról... :)
2009. máj. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!