Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin már pettingelhetünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin már pettingelhetünk?

Figyelt kérdés

De már fél éve ismerem a fiút, csak nagy a távolság és eddig nem volt alkalmunk találkozni, és azt terveztük hogy első randin fogunk. szerintetek még korai ?vagy hányadig randi körül lehet??

19/L és 20/F és mindeketten szüzek vagyunk

2009. máj. 21. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
első randin sztem nagyon korai.. főleg ha szüzek vagytok... ahoz legalább nagyon mély vonzalom és bizalom szükséges... amíg az nincs meg, elképzelhetők a nagy kudarcok... fontold meg
2009. máj. 21. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2009. máj. 21. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyat akarsz akkor szerintem nem érdemes így elsietni. Vagy akkor legalább ne "tervezd"! Majd adódik úgyis magától
2009. máj. 21. 12:47
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi,tudom még tapasztalatlanok vagyunk, csak már nagyon szeretnénk kipróbálni, de akkor még várunk...kicsit:)
2009. máj. 21. 12:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bánnátok meg, akkor mehet. Csak nehogy könnyen kapható ribi hatást kelts benne... A szüzek azért nem szoktak rögtön az 1. alkalommal egymásnak esni...Én nem szüzen is várok vele 1-2 hónapot.
2009. máj. 21. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne... könnyen kaphatónak fogsz tünni... érdekesebb a fiúnak is ha nem kap meg egyből :)
2009. máj. 21. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha akarod és van kedved hozzá (és neki is) akkor nyugodtan. Ha akarsz vmit és csak azért kivársz hogy jobbnak tűnj, az is képmutatás.

Mi hasonló helyzetben voltunk (mára már) feleségemmel, távkapcsolatként indult, végülis első nap volt meg minden, nem bántuk meg sőt, mint említettem azóta házasság, együtt boldogan...

Az őszinteség a lényeg - szerintem - az se jó ha csak azért mert "már illene" de az se ha csak azért nem mert "még nem"... csak természetesen :)

2009. máj. 21. 14:46
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat, sztem majd úgyis ott fog eldőlni:))
2009. máj. 21. 15:04
 9/11 anonim válasza:
24%
Én a helyedben 40 éves koromig várnék! Fontos hogy ne kapkodd el! Első randi fújjjj mi ez már? Legalább 6 hónap míg ezt megteheted.
2009. máj. 21. 16:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát az a 40 éves dolog egy kicsit durva:D

Ha mdki igy gondolkodna, akk kihalt volna az emberiség.

2009. máj. 21. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!