Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom bánni később, hogy most nem ismerkedek és nem
keresek barátnőt? 21F
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy sok belső konfliktusom van. Önbizalomproblémák és önértékelési zavar. Nem tudok így ismerkedni. Egyszerűen megbénít. Van amikor rászánom magam, hogy na akkor belevágok, de kicsit később még mielőtt elkezdeném, meggondolom magam. Kilátástalannak érzem a helyzetem.
Nem mondom, elvagyok. A tanulás és a sport lefoglal. Meg van hobbim is. De gyakran érzem, hogy hiányzik valami és nagyon szeretnék már barátnőt. Mégsem teszek érte semmit.
Van egy tervem is már. Egyedül leszek és a munkámnak meg a hobbijaimnak élek majd. Valóra váltom az álmaimat meg ilyesmik. De sokszor elbizonytalanodom, hogy biztos ez a jó ötlet? Nem fogom 30-40 évesen megbánni? Szal hogy is mondjam. Nagyon tetszenek a lányok és szeretnék már én is szerelmes lenni. De állandóan visszajutok ebbe a magányos állapotba azzal az indokkal, hogy esélytelen vagyok, nem vagyok elég jó és jobb lesz nekem egyedül.
Szerintem előbb-utóbb meg fogod bánni, ez saját tapasztalat. Ez tényleg öngerjesztő folyamat, és csak te tudod kihúzni magad a gödörből. Nagyon fontos, hogy legyen melletted valaki, akire mindig számíthatsz, és aki erőt ad neked, ha úgy érzed, hogy nem megy tovább. Gondolom, vannak barátaid, rájuk támaszkodhatsz, ha nehézségeid adódnak, ők majd továbblendítenek. Nálam is voltak/vannak önbizalomproblémák, miegymás, de már kezdek valamennyire kilábalni. Egyébként ha úgy gondolod, beszélj egy pszichológussal, esetleg mélyebb lelki okai is vannak a problémáidnak, mint ahogy ez nálam is kiderült. Most még van időd helyretenni a dolgaidat, de ez az évek múlásával egyre nehezebb lesz.
2011. dec. 31. 18:02
12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom elfogadni magam. Ez az ami igazán gátol az ismerkedésben
2011. dec. 31. 20:15
13/15 anonim válasza:
Gondolom, akkor ennek megvan az oka. Szerintem keress fel egy pszichológust, valamiféle segítségre szükséged van. Ezt nem bántásból írom, csak segíteni szeretnék valamiféle tanáccsal.
2011. dec. 31. 21:03
14/15 anonim válasza:
És mi az, ami gátol abban, hogy elfogadd magad, úgy ahogy most vagy? Külsőddel nem vagy megelégedve vagy mással? Ezt fel kellene magadban ismerni és tenni ellene, ha tudsz. Pl ha túlsúly miatt akkor sportolj többet, figyelj az étkezésekre..
2012. jan. 1. 14:10
15/15 anonim válasza:
Öreg, keress egy lányt :) kb 5 évig voltam mélydepresszióban egy idióta hülye pits@ miatt... kb azokkal a problémákkal mint te, volt hobbim, voltak álmaim, voltak terveim, mára menyaszonyom van és bánja a tököm a hobbit meg a terveket, már vele tervezek, ha nem így lenne na azt NAGYON BÁNNÁM! Szóval nyiss a világra engedd be a fényt meg a nőket és légy boldog, nem szabad befordulni, én tudom, az az 5 év volt életem legpocsékabb 5 éve, ezekmiatt a problémák miatt majdnem elvesztettem minden barátomat, csak páran maradtak, hívd fel valamelyik barátodat és menjetek el valami kultúrált helyre és ismerkedj, meglátod sokkal jobb mint begubózni. Hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!