Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tehetnék még, hogy találjak magam mellé valakit?
22 éves vagyok. Egyetemre járok, elég komoly eredményeket értem már el művészként, művelt vagyok és egyedi a humorom. Régen azt hittem, ez is elég kell legyen, hogy méltó partnere lehessek egy nekem tetsző lánynak, de be kellett látnom, hogy nem elég a személyiség, kívül is mutatni kell valamit.
Ezért elkezdtem odafigyelni az öltözködésemre, a frizurámra (nem lettem divatmajom, de szem előtt tartom, hogy mindig igényes legyen a megjelenésem), a kinézetemre is. Rendben, nem vagyok 190 centi (átlagos magasságú vagyok), nem vagyok kigyúrva (normális testalkatom van), és nem olyan az arcom, mint Brad Pittnek, hanem inkább kisfiús, de ha tükörbe nézek, én úgy gondolom, bőven vállalható a külsőm.
De így sincs semmi... És nem, nem csak itthon ülök egyedül. Rengeteg lánnyal ismerkedtem meg, volt akivel randiztam is, de egyikkel sem tudtam összejönni.
Aki azt akarná válaszolni, hogy adjak le az elvárásaimból, az ne fáradjon. Egyfelől, nem csak az ultradögös bombanőknél szoktam próbálkozni, elég, ha valami megfog a külsejében, a mosolya, a szeme, stb. Másrészről pedig annak semmi értelmét nem látom, hogy olyan lánynál próbálkozzak, aki felé semmilyen vonzalmat nem érzek.
De már annyi visszautasítást kaptam, annyira hiábavalónak tűnik ez az egész, hogy nem tudom, mihez kezdjek. Azt nem tudom mondani, hogy oké, feladom, és magányos leszek, mert számomra az úgy nem élet... A szerelem a legnagyszerűbb érzés a világon, és nem opció, hogy beletörődjek, hogy nekem erről le kell mondanom...
Tényleg nem tudom, mit tegyek. Köszönöm ha végigolvastad, az értelmes hozzászólásokat köszönettel fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!