Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit tehetnék még, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tehetnék még, hogy találjak magam mellé valakit?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Egyetemre járok, elég komoly eredményeket értem már el művészként, művelt vagyok és egyedi a humorom. Régen azt hittem, ez is elég kell legyen, hogy méltó partnere lehessek egy nekem tetsző lánynak, de be kellett látnom, hogy nem elég a személyiség, kívül is mutatni kell valamit.

Ezért elkezdtem odafigyelni az öltözködésemre, a frizurámra (nem lettem divatmajom, de szem előtt tartom, hogy mindig igényes legyen a megjelenésem), a kinézetemre is. Rendben, nem vagyok 190 centi (átlagos magasságú vagyok), nem vagyok kigyúrva (normális testalkatom van), és nem olyan az arcom, mint Brad Pittnek, hanem inkább kisfiús, de ha tükörbe nézek, én úgy gondolom, bőven vállalható a külsőm.

De így sincs semmi... És nem, nem csak itthon ülök egyedül. Rengeteg lánnyal ismerkedtem meg, volt akivel randiztam is, de egyikkel sem tudtam összejönni.

Aki azt akarná válaszolni, hogy adjak le az elvárásaimból, az ne fáradjon. Egyfelől, nem csak az ultradögös bombanőknél szoktam próbálkozni, elég, ha valami megfog a külsejében, a mosolya, a szeme, stb. Másrészről pedig annak semmi értelmét nem látom, hogy olyan lánynál próbálkozzak, aki felé semmilyen vonzalmat nem érzek.

De már annyi visszautasítást kaptam, annyira hiábavalónak tűnik ez az egész, hogy nem tudom, mihez kezdjek. Azt nem tudom mondani, hogy oké, feladom, és magányos leszek, mert számomra az úgy nem élet... A szerelem a legnagyszerűbb érzés a világon, és nem opció, hogy beletörődjek, hogy nekem erről le kell mondanom...

Tényleg nem tudom, mit tegyek. Köszönöm ha végigolvastad, az értelmes hozzászólásokat köszönettel fogadom.

2011. dec. 29. 20:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Talán csak az idő :)

Dicséretes a hozzáállásod, egyszerűen annyi a gond, hogy nem jött még el a te időd. Majd besétál a királylány egy idő után :) Eddig csak nem volt szerencséd :)

2011. dec. 29. 20:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha eljutottál a randizásig, akkor ott csinálsz valamit rosszul, de neked kell tudnod , hogy mit.
2011. dec. 29. 20:21
 3/18 anonim ***** válasza:

"Rengeteg lánnyal ismerkedtem meg, volt akivel randiztam is, de egyikkel sem tudtam összejönni."

Nekem ezen akadt fel a szemem. Erőlteted. Valószínű ezeken a randikon viselkedsz úgy, hogy azzal nem fogod meg a lányt. Túl görcsölsz rajta, vagy épp túl komolytalan vagy... El tudnék tippelgetni egy sornyi infóból, de inkább megkérlek arra, hogy ezt egy kicsit fejtsd ki. Hány randiig juttok általában, milyen hangulatban telnek, te hogy érzed magad rajtuk, úgy gondolod, hogy illik hozzád az adott lány? Végülis miért nem sikerül?

2011. dec. 29. 20:22
 4/18 anonim ***** válasza:
Tényleg ezt én is kérdezni akartam. Miért utasítanak vissza? Milyen indokkal?
2011. dec. 29. 20:23
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy sokat segítek ezzel de szerintem ha normális barátnőt szeretnél, akkor a legjobb hely az egyetem hozzá. Nem írtál keveset, de ez kévés ahhoz, hogy ismerjelek így nem is tudok nagyon segíteni.

Végezetül csak annyit szeretnék írni, hogy ne add fel, biztos van valaki akinek bejössz. Esetleg próbálj meg olyan lányokkal ismerkedni, akik nem szuperszexik, de belül mégis aranyosak, megértők.

Remélem azért valamit tudtam segíteni. Sok sikert!

2011. dec. 29. 20:23
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát randim elég kevés volt, szóval ha addig eljutok, már örülök... Egy volt (az első), amit egyértelműen ott rontottam el, hogy rágörcsöltem, azt éreztem is... De a többin én teljesen úgy éreztem, hogy minden jó volt, jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, stb, mégsem volt soha 2. randi...

Ilyenkor már persze nem szoktam konkrét visszautasítást kapni, egyszerűen mindig van valami kifogás hogy miért nem tudunk találkozni, ismeritek a helyzetet.

De már idáig is elég ritkán jutok el, általában már az elején megkapom a "van barátom" vagy egyéb hasonló visszautasításokat. És értetlenül állok, mert látom azt, hogy másoknak ez egyáltalán nem ilyen nehéz a környezetemben...

2011. dec. 29. 20:27
 7/18 A kérdező kommentje:
20:23 - Írtam hogy nem csak a 10/10-esekre megyek, de azért egy alapvető vonzalom elengedhetetlen. Nem havert akarok, hanem barátnőt.
2011. dec. 29. 20:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Arra, hogy milyen indokkal, nem tudok válaszolni. Nyilván egy csaj sem azt mondja, hogy "bocsi, de ronda vagy", vagy "ne haragudj, de nem vagy elég magabiztos". Aki gyakran ismerkedik lányokkal, az tudja, hogy nagyon udvariasan is meg tudják oldani, hogy ne kelljen foglalkozni az illetővel.
2011. dec. 29. 20:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, veled több probléma is van, ami tapasztalatom szerint a nőknek nem jön be. Első hiba, intelligens vagy, és valószínűleg ennek megfelelően is viselkedsz. Ez csak kevés nőnek jön be, a lányok akármennyire tagadják is a bunkó férfias taplókat szeretik, az, hogy intelligens vagy, és lehet veled beszélgetni az nem érdekli az átlag 21-2 éves csajt. Továbbá kölyökképed is van, egy fiatal férfinak ez a legnagyobb átok, mert nemes egyszerűséggel nem tekintenek téged férfinak.... Ezen okokból kifolyólag, nagyon lecsökken azoknak a száma, akiknek tetszenél, ők viszont általában tényleg értékes emberek.
2011. dec. 29. 20:46
 10/18 A kérdező kommentje:

Egyébként, habár ezt itt a legtöbben nem szokták így konkrétan leírni, de a szex is iszonyatosan hiányzik... Vannak napok, amikor hiába próbálom elfoglalni magam, állandóan kanos vagyok, és nem tudok semmi másra gondolni mint a szexre, de még az ilyen vágyaim se elégíthetem ki, és ez olyankor rá is nyomja a bélyegét a kedélyállapotomra meg a teljesítményemre...

Persze, el tudom intézni magamnak, de utána a másfél perc nyugi után rögtön visszakapcsol az agyam abba az állapotba, hogy mennyire akarom ezt nővel csinálni...

2011. dec. 29. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!