Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mit mondjak? Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit mondjak? Olyan kínos.14L

Figyelt kérdés

Van egy srác, két évvel idősebb nálam, elhívott tegnap korizni meg teázni, még karácsony előtt megbeszéltük. Tök jó kis délután volt, aranyos, jót beszélgettünk. Hazakísért, a kapuban meg akart csókolni, közöltem vele, hogy kicsit ez nekem gyors.

Ma összefutottam vele a városban, megkérdezte, hogy akkor járunk-e. Azt mondtam, hogy döntsük el majd máskor.

Eléggé ledöbbentem rajta, nagyon kínos volt.

A másik meg, hogy már bepróbálkozott a legjobb barátnőmnél, ő el se ment vele, durván lekoptatta. Egy másik ismerősömmel is így elment, ők jártak is 3 hónapig. Most én vagyok soron? Beismerem, azért mentem el vele alapból, hogy megismerjem az "ő fajtáját", villasoron lakik, többe kerül a cipője mint én az összes ruhámmal meg ékszeremmel, tehát értitek:D

A másik meg, hogy miért pont én? Az előző két lány még hasonlított egymásra, de én hogy jövök a képbe?

Valaki volt már ilyen szituációban? Teljesen össze vagyok zavarodva.

14L

2011. dec. 28. 22:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem is jártok nem kell őt dobni :D..csak nem supra cipője van?
2011. dec. 29. 00:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Is:D Meg Lacoste meg minden amivel fel lehet vágni.
2011. dec. 29. 00:59
 13/18 anonim ***** válasza:

szia! Bocsi az offért, csak azt szeretném kérdeni, hogy csak nem Erdélyben laksz? :D

14 L

2011. dec. 29. 12:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem, elég messze sajnos magyar lakta területektől:(
2011. dec. 29. 14:58
 15/18 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz..olyan fiú ez aki azt gondolja, hogy mindent megkaphat. Sztem jól szivasd meg, legyél vele tök kedves, hogy azért kicist biztos legyen magában, aztán borulj ki szépen és mondd neki h mit képzel, te leszel a következő a barátnőid után???!!! ...általában ilyenkor nem tudják, hogy mivan, és érdekelni fogod! ;) ...persze hát nem kell vele utána járni, csak had érezze meg, hogy nem biztos h minden nőnek ő kell :)
2011. dec. 29. 15:58
 16/18 anonim ***** válasza:
micsoda hatalmas problémák:D
2011. dec. 29. 18:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért a Fendert kérd el! ;)

Egyébként hagyd szerintem.

2012. jan. 2. 12:53
 18/18 anonim válasza:
elpróbáld meg ismerni h mien de szerintem csak dugni akar
2012. aug. 9. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!