Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Velem van a baj?
Van egy,eszméletlen jó pasi,csak az a böki hogy 9-év van köztünk.Ö a Legjobb b.nőm bátyja.Érdekel engem nagyon az a pasi,de nem szerelmemből hanem mint egyfajta kíváncsiságból,bele vagyok zúgva.Nem tudom mit csináljak...barátnőm azt mondja hogy próbáljam meg lesz ami lesz..
Nem tudom mi tévő legyek..szóval vonzódok hozzá de nem szeretem.
15L
Tudom én is ezeket!:(
Csak még az nehezíti meg nagyon a helyzetem hogy én is bejövök ennek a srácnak.(ő sajna nem úgy fogja fel hogy nem kezd kis lánnyal)
22:55-össel értek egyet!
Az ilyen pasik azért keresik a fiatal lányokat, mert azok naívak, manipulálhatóak.
A vele egykorúak már rendelkeznek tapasztalattal, viszont a te korodbeliek "friss husik".
-ReapeR-23/F
Csak kövesd a szivedet!
Csak éld az életed! Mert ezért születtél meg!
De légy tudatos az élet törvényeiről, hogy nehogy baj legyen és idő előtt nehogy teherbe ess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!