Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi tévő legyek? Velem van a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Van egy,eszméletlen jó pasi,csak az a böki hogy 9-év van köztünk.Ö a Legjobb b.nőm bátyja.Érdekel engem nagyon az a pasi,de nem szerelmemből hanem mint egyfajta kíváncsiságból,bele vagyok zúgva.Nem tudom mit csináljak...barátnőm azt mondja hogy próbáljam meg lesz ami lesz..

Nem tudom mi tévő legyek..szóval vonzódok hozzá de nem szeretem.

15L

2009. máj. 20. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
imádd távolról, de eszedbe ne jusson közeledni. még gyerek vagy hozzá képest. neki már tartós kapcsolat kell(ene), te meg még épp felfedezed az érzéseket kíváncsiságból, ahogy te is írtad. szóval keress inkább korodbeli srácokat, akik szintén próbálgatják a járást meg az ilyeneket. ez a srác meg maradjon meg egy ábrándnak, akiről el lehet fantáziálgatni egy-egy unalmas órán:P:)
2009. máj. 20. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
am. nekem is volt hasonló, csak én a bátyám legjobb barátjába zúgtam bele 12 éves fejjel, aki akkor 23 volt:) de jól tudtam, h a "nagyfiúk" nem kezdenek kislányokkal;) első kommentelő vtam
2009. máj. 20. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom én is ezeket!:(

Csak még az nehezíti meg nagyon a helyzetem hogy én is bejövök ennek a srácnak.(ő sajna nem úgy fogja fel hogy nem kezd kis lánnyal)

2009. máj. 20. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon vigyázz, mert az azt jelenti, hogy felelőtlen. Könnyen előjöhet pl. olyan szöveggel egy idő után, hogy feküdj le vele, mert neki, aki már kész férfi, erre szüksége van. Ez igen önző beszéd, de az általam ismert lányok (nálad idősebbek is) 100%-a bedőlt neki. Vigyázz!
2009. máj. 20. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsónak: egy felnőtt párkapcsolathoz szerintem is hozzátartozik a szexuális élet, ergo a pasi jogosan várhatja el a párjától, hogy lefeküdjenek. más kérdés, hogy a hibát ott követi, hogy rosszul választ párt, ergo nem 15 éves csajok után kéne futnia, hanem 18-22 évesek körül legyeskednie.
2009. máj. 21. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:

22:55-össel értek egyet!

Az ilyen pasik azért keresik a fiatal lányokat, mert azok naívak, manipulálhatóak.

A vele egykorúak már rendelkeznek tapasztalattal, viszont a te korodbeliek "friss husik".

-ReapeR-23/F

2009. máj. 21. 03:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak kövesd a szivedet!

Csak éld az életed! Mert ezért születtél meg!

De légy tudatos az élet törvényeiről, hogy nehogy baj legyen és idő előtt nehogy teherbe ess!

2009. máj. 21. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!