Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizásra kerül a sor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizásra kerül a sor, egyszerűen ki akarok hátrálni az egészből mert túl stresszes?

Figyelt kérdés
azt hiszem szeretnék barátot, amikor nincs senki akkor úgy érzem, jó lenne. de ha elhívnak randizni, inkább visszamondanám az egészet, mert utálom amikor így izgulok és dobog a szívem,emiatt nem is adom önmagam és nem engem ismernek meg. inkább leélem egyedül az életem minthogy randiznom kelljen. mit lehet ezzel kezdeni? (17/L)

2011. dec. 28. 15:59
 1/2 LadyLee ***** válasza:

Ismerős. Vagy kinövöd magadtól, vagy sokkterápiaként szépen veszel egy mély levegőt és elmész néhány randira - csak az első 2-3 alaklommal leszel ennyire ideges, aztán szerzel egy kis rutint és élvezni fogod.

DE, ha egyelőre nem látsz magadban ennyi erőt, az sem baj - akkor is ki fogod nőni, nyugi, nem fogsz emiatt egyedül meghalni. :)

2011. dec. 28. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok! :D ikertesó....:D 17/L
2011. dec. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!