Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mennyire igaz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire igaz, hogy ti inkább az ilyen bunkó, magabiztos palikra mentek a kedves, aranyos fiúk helyett?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

bírom,ahogy a 14 éves kislányok megmondják a frankót!

az én pasim magabiztos,kedves és humoros!

nem a pénzes,agyatlan izompacsirtákra bukom!

de bizony sok olyan p*csa van,akiknek az általad leírt típus jön be!

25n

2011. dec. 28. 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy bunkó legyen, hanem magabiztos, határozott... Egyszerűen nem bírom elviselni, ha egy pasi nem képes döntéseket hozni magától, nem mer kiállni az igaza mellett, nem mer odaállni a másik elé és elmondani, hogy zavarja valami pl... Ez nem egyenlő azzal, hogy valaki bunkó. Lehet mindezt normálisan közölni és így a lány is látja, hogy férfivel beszél és nem kisfiúval.
2011. dec. 28. 12:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Az efféle kérdésekben mind a kérdező, mind sok válaszoló részéről iszonyatos mértékű a fogalomzavar. Előbb tisztában kéne lenni alapdolgokkal.
2011. dec. 28. 12:51
 14/19 anonim válasza:

Nekem pl számit h aranyos és kedves legyen:)

Persze általában először a kölső érdekel és utána a belső.

Vagyishát...van egy kis történetem :)

Amióta eszem tudom szeretek egy fiút (osztálytársam is). Hát mindent megbeszéltem szépen értelmesen vele, a szerelmi ügyeit is, persze ami nekem néha fájó volt :), de most már csak a perverz dolgokon jár a feje, és alig mond valami értelmeset. Nehezen, de elértem addig a pontig, hogy kitöröljem a fejemből. Folyton ettem magam miatta.

És hát van egy másik osztálytársam akinek amm a külseje nem igazán jön be, de úgy gondolom h ezerszer inkább vele, mint a másikkal, amúgy vele nap mint nap beszélegetek, ő a legjobb barátom(fiúba) :)

Hát ennyi xD

2011. dec. 28. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, a lányok akkor egy változáson mennek keresztül. 25 éves korukig a helyi nagymenőket szeretik, a suli alfahímjeit, erőszakos állatokat. Utána megváltoznak és már a kedves aranyos okos pasik lesznek a nyerőek.

De mégis, miért tűrjük mi ezt? Annyi éven át visszautasítottak és lenéztek minket. Annyiszor kötöttek ki a bunkó parasztok mellett. Össze vissza keféltek mindenféle nagymenővel. És miután a nagymenők elbuktak és ilyen noname helyeken dolgoznak, akkor már kéne nekik az kedves aranyos egyetemet végzett fiú, akit végig nyomorék kis lúzernek tartottak. De miért álljunk össze ilyen lányokkal? Ha eddig jó volt nekik a bunkó paraszt, akkor legyen jó ezután is. Én inkább élek egyedül és bicózom majd meg zenélek vagy akármi, de nem fogok egy olyan lánnyal együtt lenni

Ti mit gondoltok?

21f

2011. dec. 28. 13:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Ööö, szóval egy kedves, aranyos fickó nem lehet magabiztos? Ezek nem egymást kizáró tulajdonságok ám... :)
2011. dec. 28. 13:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Alapjáraton kedves, nyugost Férfi vagyok, mégsem homokos.

Szeretem a romantikát is, viszont van annyi magabiztosságom, hogy kiállok magamért és másokért is.

Nök részéröl elsö benyomás: "Nem vagy Férfias"

Erre az Én benyomásom: "Milyen Nö vagy Te?"

2011. dec. 28. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne valaki kedves és magabiztos egyszerre?

Az a gond hogy a legtöbb, magát "kedvesnek" és "aranyosnak" tituláló srác valójában szimplán gyáva, félénk, bizonytalan. Sokan közülük, ha olyan helyzetbe kerülnek, vagy kerülnének, ahol esetleg ők az alfahímek, és megtehetik ugyanazt, amit az "erőszakos bunkó" pasik csinálnak, akkor meg is teszik, ugyanolyanná válnak.

A magabiztos ember nem függ mások véleményétől, nem fél tőle, hogy mit gondolnak róla a nők és más férfiak. Ennyi. Ettől még simán lehet valaki jól szituált és rendes (a tényleg magabiztos emberek általában azok is).

2012. jan. 1. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:

(nem érdekel hogy lepontoznak, de ezt nem hagyom szó nélkül)

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad.

2011-12-28 12:02"

14 éves vagy, menny babázni kislányom. Annyira bírom amikor egy 13-14 éves kiscsaj osztja az észt hogy milyen az ideális pasi.....itt tart a világ, pont az ilyenek miatt.

Nekem az a tapasztalatom hogy vannak azért normális lányok is, akiknek nem az agyatlan tuskók jönnek be.:) Annyira gyerekes gondolkodás (visszatérve a "kedves" első hozzászólóra és a későbbi kommentjére) hogy "amelyik fiú kedves az biztos meleg". Az ilyeneknek kívánom (bocsánat, de nem érdekel) hogy valamelyik "alfahím" vágja jól arcon, akkor lehet észhez tér.

Ne haragudjatok, de felháborító a mai 14-15 éves lányok gondolkodásmódja, és pont ezért tart ott a világ ahol, hogy a fiúknak az a véleménye hogy "minden csaj a bunkókra bukik". Holott ez nem igaz.

2012. jan. 8. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!