Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy nagyon alacsonynak szamit? 158cm/l
Figyelt kérdés
Ti jarnatok ekkora csajjal?2011. dec. 27. 19:01
51/57 anonim válasza:
ismerek egy 155 cm-es csajt, és jól áll neki h csak akkora és palija is volt nem is 1 :)
52/57 anonim válasza:
Járni járnék, de gyereket nem vállalnék, mert akkor a gyerek lehet, hogy alacsony lenne és ha fiú lenne nem találna magának senkit ez miatt, az meg csak szenvedés lenne neki.
22f 178cm
53/57 anonim válasza:
Simán.... 192 cm magas vagyok, és bírom az ilyen pici nőket.
Izgató a szexben is, és az alacsony nők általában formásabbak.
Régi szép emlékek... :)
54/57 anonim válasza:
Őszintén? Pont leszarom!:D Tény, hogy alapból a magasabb lányok szoktak feltűnni(180+), de ez szerintem az arányok miatt van!:D Szerény személyem 191 cm magas ugyanis!:)
Ui.: merre laksz?:P (Vagy előbb mondjam meg én?:D Esetleg meg se mondjam, de ne is zaklassalak?X)
55/57 anonim válasza:
nekem tetszene, még sosem volt alacsony barátnőm, csak 170-175 cm körüli, én 178cm vagyok.
22f
56/57 anonim válasza:
14 éves vagyok, én 170cm vagyok a csajom 155cm, engem nem zavar hogy ekkora, csókolózásnál feláll lábujjhegyre és úgy már felér...
57/57 anonim válasza:
52.es válaszoló jól mondta, pont én is így gondolkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!