Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik fontosabb, hogy vicces vagy hogy szép legyen egy lány?
Szép. Én őszinte leszek nagyon kevés olyan emberrel találkoztam, aki tényleg vicces lett volna. A többségük csak az akart lenni. Továbbá én a fanyar, szarkasztikus irónikus humort kedvelem, mert a humornak ehhez a formájához nem kevés intelligencia kell.
A szépség viszont múlandó dolog, de fontos. Pontosabban inkább az a fontos, hogy az illető ne legyen ronda, egy kövér csajjal kevesen szeretnének összejönni.
Szóval ha sorendet kellene felállítanom az így nézne ki: művelt, kedves, intelligens, szép, kissé őrült, és valahol nagyon hátul a vicces.
Ez igaz, kedves kérdező. Mivel kevés lány van, aki igazán vicces, ezért -és amiért én is Humor Herold vagyok- a viccesre szavazok.
Kérdező, ha vicces vagy, akkor írj kérlek privit.
F22
Mik teccenek? Nemek???
Amúgy hány éves vagy?
nemek = nekem
amúgy 23 vagyok, és még mindig nem tanultam meg rendesen írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!