Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen vicces/kínos szituba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vicces/kínos szituba keveredtetek már egy lány/fiú előtt? :D

Figyelt kérdés

minél többen minél többet írjatok :P

vagy esetleg csöves munkások előtt xD azok nagyon lesik az ember lányát xD

2009. máj. 29. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

elmentem a múltkor vásárolni

épp a kezembe volt egy halom cucc amikor elment előttem egy eléggééé helyes srác... úgy megnéztem hogy kiesett minden a kezemből hangos csörömpöléssel ő meg hátrafordult és mosolygott egyett... xD

2009. máj. 29. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
jött velem szemben a lány a lépcsön, és a szemembenézett, én meg leburkoltam a lépcsön... illetve megbotlottam, de jó nagy hangja volt. :)
2009. máj. 29. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer amikor svájcba voltam nyaralni és mentünk fölfelé a hegyen jött lefelé egy srác köszöntem neki aztán egy jó nagy kőben elborultam....:D Persze észre vette:S
2009. máj. 29. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Húú...rengeteg volt:D Az egyik legviccesebb volt, amikor a barátnőmmel 15 évesen Siófokon nyaraltunk. Esténként mindig elmentünk otthonról és volt is egy fiúcsapat, akikkel már napok óta szemeztünk, de valahogy nem mertük megszólítani egymást. Aztán mindig siránkoztunk, hogy nekünk senki sem jut. Az egyik este nagyon kiábrándultak voltunk, elültünk a játszótéren egy rugós, dölöngélös játékra egymásnak háttal.De valahogy kidőlt a rugó, minket meg lelőtt az a hülye játék és egymáson fetrengtünk a földön, épp valami narancshéjak közepén...persze mondanom sem kell, hogy abban a pillanatban történt mindez, amikor felbukkantak a kiszemelt srácok és csak azt látták, hogy egymáson fekszünk a földön. Ja és még annyit, hogy az incidens az egyik legnépesebb szálloda előtti játszótéren történt és rengetegen ücsörögtek a teraszokon, akik mind, hujjogni, meg tapsolni kezdtek. Még sose volt ekkor közönség előtt ilyen nagy sikerünk :D
2009. máj. 29. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kérdeztem vmit egy csajtol és üveg ajtó volt köztünk és annyira elbambult hogy nekiment az ajtónak :D
2009. máj. 29. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hello !

Velem is volt egy pár ilyen.

Volt olyan, hogy a lányt annyira néztem, hogy neki mentem az oszlopnak.

Egyszer volt olyan, hogy néztem, és leestem a padról.

És egyszer olyan is volt, annyira néztem szintén, hogy bementem a bokorba, fordultam egyet és tovább néztem.

Érdekes, hogy ez az eset mindháromszor ugyanannál a lánynál történt meg, akit november óta szeretek, de ha úgy nézzük most június van és csak három baki, egész jó átlag, nem?:D

Egy 14 éves fiú

2009. jún. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!