Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt értelme "kierőszakolnom", hogy mégis találkozzunk?
Végre eljutottunk volna ma a barátommal a pettinghez. De felhívott, hogy mégse találkozzunk, mert nem tudott rendet rakni a szobájában, és így nem lenne eléggé idilli. Én nagyon felidegesítettem magam, mert már készültem rá, és nem ez volt az első randi, amit lemond. Addig-addig erőszakoskodtam, míg sikerült elérnem, hogy később ugyan, de találkozzunk, habár csak sétálni fogunk, nem megyek fel hozzá. Most viszont attól félek, hogy nagyon mérges lesz rám, és semmi értelme így találkozni. De már tényleg dühít, hogy átlag minden harmadik randit lemond valami ürüggyel. Szerintetek jól döntöttem, hogy kierőszakoltam a találkozót?
Előre is köszi a válaszokat!
szia.
pasi vagyok.. ha a barátnőm erőszakoskodik hogy találkozzunk, amikor pl nekem nemjó, attól még nem lesz egyikönknek sem jobb.. nemtudom hogy a pasid miért mondja le a randikat, lehet beszélgetned kéne vele.. de az is egy módszer hogy hagyod kicsit, szabadon, aztán majd keres Téged.
szerintem is gázos egy kicsit ha minden második-harmadik randit lemond
valóban te vagy neki a legfontosabb? vagy mi foglalja le ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!